CsAS Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Dupa cum spune si titlul propun adaugarea unui sistem asemanator celui de pe SA:MP prin care la fiecare ora acumulata in joc, fara /afk, sa primesti o suma de bani ( de ex: 10% din cat ai la /bal). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnDr3uTzZu Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 (edited) Contra ! Nu e samp. Edited February 15, 2014 by AnDr3utZu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moartea Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 CONTRA. Asta nu e samp. Eu propun sa se deschide serverul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefmeister Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Mda vorba lu moartea asta nu e samp...si pana la urma care e rostu daca primesti bani gratis.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CsAS Posted February 15, 2014 Author Share Posted February 15, 2014 (edited) Stiu ca nu e SAMP , dar pe vremea lui RazvanST(VENNOM) exista un astfel de sistem, + ca multi playeri n-au bani nici de o protectie si asa ar face rost mai usor + s-ar mari activitatea pe server. EDIT: Defapt lasati , nu mai adaugati nimic , oricum din cauza lagului nu mai intra nimeni pe server. Edited February 15, 2014 by CsAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnDr3uTzZu Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Stiu ca nu e SAMP , dar pe vremea lui RazvanST(VENNOM) exista un astfel de sistem, + ca multi playeri n-au bani nici de o protectie si asa ar face rost mai usor + s-ar mari activitatea pe server. Daca vrei sa faci banii de protectie repede /jobs join miner si te apuci de munca ! In 20 minute faci 2k pentru o protectie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut1213 Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 COTNTRA daca ai lvl 20 miner faci 2 k imd . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Pe vremea lui Vennom era fain cu payday dadeam bani la fiecare sarac de pe server ca nu aveam ce face cu ei, eu spun PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Druley Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Ar fi o idee, pro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Cum ramane cu sugestia asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Propunere - restanta. Ma voi mai gandi la aceasta propunere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts