Jump to content

Tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 disponibilă la prețul de 599 lei prin Azerty

Knight Marius
 Share

Recommended Posts

După ce tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 a ajuns și în România la sfârșitul lunii trecute, iată că aceasta beneficiază acum de un discount prin intermediul retailer-ului Azerty, ce vinde tableta la prețul de 599 lei.

Galaxy-Tab3-Lite-01.jpg

Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 dispune de un display TFT de 7 inch cu rezoluție 1024x600 pixeli, un procesor dual-core tactat la 1.2 GHz, 1 GB RAM și 8 GB de stocare. De asemenea, mai primim și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și o cameră foto de 2 megapixeli.
Tableta rulează Android 4.2 JellyBean și integrează o baterie de 3600 mAh, ce promite o autonomie destul de bună. Pe lângă aceste dotări, reamintim și faptul că tableta are o talie destul de subțire, de 9.7 mm și o greutate de doar 310 grame.

Detin o versiune ceva mai potenta. Sunt foarte multumit de ea. In jocuri se descurca excelent cat despre baterie...nu am reusit sa o omor de la 100-0 la o folosire continua.

Am dus-o la 7Z 4h 26m 9s timp folosire fara incarcare, folosire mixta.

La jocuri nu stiu cat timp rezista la o solicitare continua...cel mai mult m-am jucat pe ea 3 ore, unde doar 15% din baterie s-a dus(cu aproximare).

Merita achizitia.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.