Jump to content

Cerere-[mR].Tig3r- Avatar si Logo

TiG3R
 Share

Recommended Posts

Nick: [mR]Tig3R

Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar si Logo.

Imagine (obligatoriu pentru semnatura):

Avatar: Sa fie un tigru asa cu o fata mai serioasa gen cel de la avatarul actual.

Logo: Sa fie gen cel a lui GF Infernal, care a facut o cerere ieri are o tema de girofar.

Tema (In caz ca nu exista o imagine):

Avatar: Sa fie un tigru serios nu neaparat furios.

Logo: Sa fie asa mai de PD cu luminile rosu si albastru sa fie cu efecte frumoase, nu prea ma pricep eu bine la PhotoShop...

Text:

Avatar: San Fierro Police Departament in partea de sus a pozei si [mR]Tig3r in partea de jos a pozei ( ca la avatarul actual)

Logo: Sa scrie San Fierro Police Departament si dedesupt [mR]Tig3R

Dimensiuni:Potrivite.

Alte precizari: VA ROG FRUMOS CITITI EXACT CERINTELE MELE NU VREAU BATAIE DE JOC VREAU CEVA SERIOS SI EXACT CUM AM CERUT EU ( am scris cu caps lock ca sa va sara in ochi).Lucrarile alese vor duce la un + creatorului.

Multumesc.

Edited by Tig3R

@

Nu ti-am respectat cerintele tocmai din dorinta de a te surpride cu ceva nou, ceva ce iese din monotonia ta " SF PD sus, mR Tiger jos "

iKv2dxW.jpg

http://i.imgur.com/iKv2dxW.jpg 

P.S Nu mai da EDIT la topic-ul unei creatii pentru c-o sa-ti fie inchis.

Mersi mult, dar poti face acel font San Fierro Police Departament putin mai mare?... ca nu se observa ma deloc.

PS: Am dat edit ca pusesem din greseala fontul de 8...

EDIT: Daca poti sa mai imi faci inca o poza :D sa am din ce alege, e frumoasa si asta :D

Apropo iti multumesc ca mi-ai facut o lucrare, ca restu vad ca au cam sarit peste topicul meu...

Mersi frumos, inca odata.

Edited by Tig3R

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.