Jump to content

Plangere crs abuz pvp

stefmeister
 Share

Recommended Posts

Nume în joc: Kaddylack
Numele celui reclamat: Crs
Descrierea situatiei: Omoara jucatorii nou veniti sta ca nobu la spawn si i omoara , Inteleg ca e sv pvp da cum sa strangem playeri daca nu i lasam sa se joace, Astazi am chemat niste prieteni pe server si sau plans ca respectivu crs i omora si nu i lasa sa isi faca case , mi-a zis ca e sv de nobi si nu mai intra eu ce sa le raspund? Sa fim seriosi una e cand te bati cu cineva care are armura si sabie alta e sa nu lasi nouveniti sa se joace.Si nu e prima data asta face el mereu cu toti , nu lasa jucatorii sa se joace
Martori:
Poze/Video-uri:
Alte precizari: Sa fie sanctionat , nu merita sa joace aici

Eh atunci eu nu ma mai chinui de pomana sa acum jucatori, ideea nu era ca el face pvp idea era ca nu lasa incepatorii sa se joace si i ataca, cum naiba sa isi faca case daca i omoara.Eram la varamio azi sa il bag pe mc si asta il tot omora cum iesea din spawn

Edited by Kaddylack

Eh atunci eu nu ma mai chinui de pomana sa acum jucatori, ideea nu era ca el face pvp idea era ca nu lasa incepatorii sa se joace si i ataca, cum naiba sa isi faca case daca i omoara.Eram la varamio azi sa il bag pe mc si asta il tot omora cum iesea din spawn

Crs - nu primeste nimic, lipsa de dovezi.

Zilele acestea se va adauga un regulament si se va adauga o protectie de incepatori de cca. 30 min.

Edited by pH Katzuno

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.