InSaNe Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Nick-ul tau: InSaNeDescrierea bugului: De cand s-a bagat comanda /clanresign, am incercat-o si eu si evident ca lider nu m-a lasat sa dau resign. Dupa am intrat in control panel si in dreptul numelui meu aparea butonul "demote" si l-am incercat. Acum nu stiu sigur daca e bug sau nu, dar chiar a mers, m-am dat singur afara din clan si nu mai am nici un fel de acces, nici in-game nici pe RPG. Ce se mai poate face?Screenshot(s): http://i.imgur.com/3gDpl2b.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Mia Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Tu te-ai dat singur afara din clan ca să vezi dacă merge?! La ce bun? Oricum (teoretic) nu vei ieși niciodată din clan din moment ce ești lider. Evident că vei recupera accesul. Bug nu cred că este, pur și simplu nu este interdicție în script pentru site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Te mănâncă pe tine comenzile acelea de clan leader... Nu le mai folosi aiurea dacă mai vrei clanul. Ți-am redat accesul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.