Lucasito Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Model pentru întrebări:Întrebarea / Nelămurirea: Aceeasi problema ca la si topic-ul trecut. Am crezut ca sa rezolvat, dar degeaba. Cand intru pe RPG1, cum ies din HQ, mi se blocheaza ecranul. Adica : Se blocheaza imaginea si nu mai merge sampul. Trebuie sa dau CTRL+AlT+DELETE ca sa inchid joc-ul. Pe RPG2 cand intru nu mi se intampla asta. Am reinstalat GTA-ul de 3-4 ori pana acum si nu reusesc. Va rog frumos sa ma ajutati. Dau + celui care ma ajuta.Screenshot (în caz că este necesar): Nu este nevoie. P.S - Nu am moduri. Doar niste efecte care nu prea au treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuSTiNtiMe Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Aceeasi problema o am si eu cand pun radio sau cand ma plimb. Mi se blocheaza dintr-o data si la fel ca tine, trebuie sa dau CTRL+ALT+DELETE ca sa imi iasa din joc. Am reinstalat si eu GTA-ul dar tot nu a mers. Sper ca cineva sa ne poata ajuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Postează în secțiunea de Support de la SAMP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.