JustMed Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 SOTW Number : 4 Tema : Counter - Strike Dimensiuni : Maxim 450x200 Rendere : http://img.b-zone.ro/images/79566594575112539050.png http://img.b-zone.ro/images/32633622304865623640.png http://img.b-zone.ro/images/12637273616283017634.png http://img.b-zone.ro/images/40803799256321541264.png Informatii : Inainte sa postati cititi Regulamentul.Nu aveti voie sa faceti alta creatie care nu contine unu din renderele de mai sus.Imi dati PM cu lucrarea voastra pana Sambata ( 6 Februarie ).Creatile sa nu contina numele vostru pe ea , ci doar SOTW #4 B-Zone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted February 6, 2010 Author Share Posted February 6, 2010 #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 START VOTE ! Aveti timp sa votati pana pe data de 9 Februarie ( MARTI ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 (edited) 2 , 3 , 4 .Cele mai reusite. Edited February 6, 2010 by RhoddwaN Voteaza doar una Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORESTEPWOWZORN Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 (edited) vote 1 imi plac gloantele zburatoare Edited February 6, 2010 by zeroN Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Vote #3. Este foarte reusita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3l3t3r Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 vote 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AfricaNNu Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Vote 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulse Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Vote # 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShlomY Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Vote 1 , foarte frumoasa , bravo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South M i h a i Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Vote 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woozie Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Vote 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLaU Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Vote 2 , 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan14 Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 vote 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StaeRRR Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Primele doua lucrari sunt cele mai reusite, dar o aleg pe prima. Vote 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C a ppY Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Vote 4 , Reusita . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabzakyy Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Vote 2 , CLAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooper Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Iar ati uitat wa sa specificati de ce va plac lucrarile respective? Propun sa se anuleze voturile , si sa fie bagate iar cu explicatii ca deja vad ca se voteaza pe prietenie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted February 6, 2010 Author Share Posted February 6, 2010 este cam tarziu , deja au votat multi , de la urmatorul SOTW toate voturile gen "vote 1 " vor fi anulate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ediL1kkk Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Omg .. frate astea da lucrari sunt foarte frumoase .... chiar nu stiu care sa o aleg ! Respect pentru creatori ... e grea decizia na ... vote 2 M.am decis : (argumentez ce nu mi.a placut de la fiecare 1.Nu prea imi place albastru cu culoarea renderului .. nu prea se potrivesc 2. ..... imi place totul 3.Foarte frumoasa dar.... mai mult imi place 2 ... daca mai avea ceva .. nush ceva efecte ! 4.Imi place dar ... 2 este mai frumoasa ! 5.La fel ca la 1 albastru cu renderul ala nu prea se potriveste 6.Superba ... cam simpla deci tot 2 7.Foarte frumoasa dar 2 este mai lucrata In concluzie votez 2 Sa nu se inteleaga ca v.am atacat nu sunt in masura sa v.a atac dar am argumentat de ce am votat lucrarea 2 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubliss Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 (edited) vote 3 se vede ca e lucrata si cred ca a stat cv la efectele alea sper sa nu ma insel cik la ala vote 1 imi plac gloantele penibil Edited February 6, 2010 by dubliss Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooper Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Nr. 1 = E frumoasa , e integrata bine cromatic , a fost muncita , scrisul e integrat destul de bine , dar e un pic cam incarcata cu efecte , data viitoare tine minte vorba asta : ce e putin e mult iar ce e mult e prost . Nr. 2 = E foarte frumoasa , integrata bine , lucrata bine , ingrijit , scrisul e integrat bine , doar ca ma enerveaza ca nu ai integrat tot capul personajului .... data viitoare incadreaza-l in asa fel incat capul sa se vada tot in imagine . Nr. 3 =Huhaaaa e overcontrasted rau de tot , daca lucrarea asta ar fi un poster de 5 metri inaltime si las vedea pe strada mar durea ochii , sunt faine efectele dar prea contrastante , scrisul e bine integrat , dar ma enerveaza blurul care l-ai dat pe personje , ar fi mers mai bine fara el . Nr. 4 =Hmmm , ce sa zic despre ea .....e integrata bine , efectele sunt faine ,scrisul e integrat , dar aceeasi problema ca la lucrarea 2 ..... ai taiat din cap ,,, data viitoare nu mai fa asta . Nr. 5 = Hmmm .. nu e integrat bine teroristul ... imi da senzatia ca e decupat acolo , ar fi mers sa vii cu nuante de albastru(care le ai pe background) pe personaj , iar la scris data viitoare sa il faci cu clip mask ..... cauta tutoriale daca nu stii ce e.... Clip mask. Nr. 6=Ai integrat bine personajele in background , cromatic e bun , in sfarsit am gasit unu care a introdus personaju cu tot capu in pagina )), dar....... lucrarea ta e impartita in doua , si asta din cauza culorilor care i leai dat ,,, ai venit cu culoarea albastra in partea stanga si cu un rosu oranj in celalta parte , trebuia sa intervii cu albastru si in zona de rosu si invers , ar fi mers mai bine . Nr. 7=La lucrarea asta ii lipseste contrastul ,, ar fi mers un contrast enhance , si are un fel de blur lucrarea care hmmmm nu prea da bine , borderul ar fi mers un pic mai gros iar efectele din partea dreapta ar fi mers si in partea stanga . In concluzie votez lucrarea 2 .... mi se pare cea mai reusita si frumoasa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRC Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 deci cum zic ... nu am primit nici un vot Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 deci cum zic ... nu am primit nici un vot Si ce daca ? Asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai participi sau altceva.Asta e,data viitoare poate ai sa ai mai mult noroc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei11 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 vote 3...imi plac efectele si culorile Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 Closed , revin cu edit pentru detalii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts