Jump to content

Bug Viata altor jucatori

Bz Kon

Recommended Posts

Scuze ca ma bag, dar aseara la war eu vedeam ca aveam heal full, si toti imi spuneau ca e pe jumatate. Nu cred ca e de la lag, si nu era nimeni din alta mafia. Pur si simplu toti vedeau ca aveam jumatate hp iar mie imi arata ca e full. Probabil e ceva de la server. Iar lag nu aveam deloc, si nici ceilalti.

Scuze ca ma bag, dar aseara la war eu vedeam ca aveam heal full, si toti imi spuneau ca e pe jumatate. Nu cred ca e de la lag, si nu era nimeni din alta mafia. Pur si simplu toti vedeau ca aveam jumatate hp iar mie imi arata ca e full. Probabil e ceva de la server. Iar lag nu aveam deloc, si nici ceilalti.

Poate aveai desync...

I. Intra la OPTIONS -> DISPLAY SETUP -> si activeaza HUD MODE ON.

Daca nu iti merge inseamna ca joci pe o placa video Intel HD integrata. Sper ca te-am ajutat.

II. Daca ai Windows 8.1 sa dai downgrade la 8.0 (asta nu stiu daca e sigura pentru ca n-am incercat).

Ai placa video integrata . Si eu am acceasi problema pe laptop.

Placa video integrata nu reprezinta neaparat sursa problemei. Si eu merg pe sistem integrat inca de cand am inceput sa joc Sa:MP si nu am avut o astfel de problema.

Intrebare: La jucatorii activi le poti vedea HP-ul? In poza ta ai surprins 2 playeri AFK (posibil pe /sleep)...

La nimeni nu vad HP ... am reinstalat gta san andreas, am schimbat samp-ul dar tot z trebuie... nu merge.. nustiu ce sa i mai fac, ar fi ceva daca mi-as baga mod'?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.