John F4L Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 huh, foarte frumoasa ultima Link to comment Share on other sites More sharing options...
South M i h a i Posted March 7, 2010 Author Share Posted March 7, 2010 New : Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 La cea cu Torres...e prea luminata La cea cu Venom...Textu nici nu prea se vede .. Ultima nush..ce ai vrut sa faci .. Oricum Felicitari..imi plac.... GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLaU Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 New : Superbe Link to comment Share on other sites More sharing options...
South M i h a i Posted March 7, 2010 Author Share Posted March 7, 2010 New : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 hai ca ti-a iesit bine dupa tut bv Link to comment Share on other sites More sharing options...
South M i h a i Posted March 7, 2010 Author Share Posted March 7, 2010 hai ca ti-a iesit bine dupa tut bv Sincer sa fiu , nu am facut-o dupa tutorial . Am citit odata tutorialul acela , si de atunci am renderul , si acum , mi-am adus aminte de cate ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfLee Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 imi place stilul tau ! tineo tot asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperdyJPN Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 New : Superba , imi place cel mai mult ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 New : claritatea este foarte slaba , culorile nu prea merg iar textul.. pff nu intelegi nimic din el. Celelate sunt destul de bune , avansezi repede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South M i h a i Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 imi plac efectele:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabzakyy Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Sincer , mai ai de exersat ... Incearca sa citesti mai multe tutoriale si sa lasi textul mai usor .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Dragutze ultimele Dar textu nu e integrad deloc Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooL Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Imi place asta cu Halo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Chase Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Foarte frumos , felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South M i h a i Posted March 19, 2010 Author Share Posted March 19, 2010 Inca una : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 frumos felicitari:X Link to comment Share on other sites More sharing options...
South M i h a i Posted March 21, 2010 Author Share Posted March 21, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Asta chiar e Faina ... Imi place cum ai lucrat cu Smudge .. Felicitari <'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeGaLiZe Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Numai talente in comunitatea asta , dar nici unul nu face o creatie la "cereri" Link to comment Share on other sites More sharing options...
South M i h a i Posted March 21, 2010 Author Share Posted March 21, 2010 Numai talente in comunitatea asta , dar nici unul nu face o creatie la "cereri" Pai , pentru chestiile astea exista "designer" , eu nu am nicio obligatie sa ma ocup de cererile lor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeGaLiZe Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 "Chestia" asta o stiu, dar va place sa va spuna alti "frumoase creatii", "bravo tare" Link to comment Share on other sites More sharing options...
csc Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Imi place foarte mult creatia. Ti-au iesit efectele foarte bine,focalul la fel. Te superi daca pun si eu creatia ta la semnatura ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South M i h a i Posted March 21, 2010 Author Share Posted March 21, 2010 Eu imi postez aici lucrarile ca altii sa-mi critice sau sa-mi aprecieze munca pe care o fac. Din cate stiu si tu ti-ai postat aici lucrarile , din cate imi aduc aminte si tu sti sa lucrezi in photoshop , fa-le tu creatii . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts