LCS SO Ezio Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Am o problema cand vreau sa deschid photoshop cs6 imi apare asta: Va rog frumos ajutatima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Incearca sa iei KERNEL.dll si sa-l bagi in folder-ul unde ai instalat photoshop-ul. Daca nu functioneaza, decat sa te mai complici ar fi mai bine sa reinstalezi photoshop-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tobi Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 @, ai mai rulat această versiune de Photoshop înainte? Dacă nu, încearcă să folosești o versiune mai veche cum ar fi CS5. Dacă nu te-a ajutat ce este mai sus să mă anunți, mă voi documenta si voi veni cu altă rezolvare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Reinstaleaza Photoshop. Avand in vedere ca n-ai mai raspuns voi inchide topicul, in cazul in care problema persista astept un PM pentru redeschiderea lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts