Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

[B-Zone TV]Trailer Avispa Rifa

MotoRider YT
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: [b-Zone TV]Trailer Avispa Rifa

Gen: Trailer

Data: 09.03.2014

Scurtă prezentare: Avispa Rifa este un gang mexican, localizat în sudul orașului San Fierro. În prezent, acesta are numeroase ocupații ilegale, printre care traficul cu arme, uciderea persoanelor care sunt pe lista neagră, traficul cu droguri, cât și unele lucruri secrete, știute doar de lord.

Viața în Rifa este una frumoasă, deoarece ei, pe lângă faptul că sunt un gang, sunt și o familie foarte unită. Pentru că au oameni cu poziții înalte în departamentele de politie, pot duce munca ilegala într-un mod sigur.

Actori: : [F4L]oTo ; Edward_Nisan ; gasu21; rainman ; corinutza ; Porter ; Levyy ; Carlito ; Claudiu_TheDarkOne si Sebi_Jr.

Filmarile au durat aproximativ 4 ore.

Link: http://www.youtube.com/watch?v=PyfMCS_-FaQ&list=UUUDfjTdsCTzscwExkHx5yxg

Edited by Sebi Jr

Bine baa :)) Foarte frumos. Urmeaza prezentarea mea :D

Cat oferi :) ?

Frumoasă prezentarea, muzica se potrivește doar în unele cazuri.

Mai mult a ieșit o prezentare a unei mafii de lux ci nu de cartier. Ai umilit cam tare 69 Pier Mobs.

Este o mafie mexicana , este umpic mai linistita . Nu este de cartier.

Asta a vrut oTo . Sa umileasca 69 .

Prea tare, se potriveste prea bine cu realitatea de pe rpg 1 :X

Asa e .

Bravo Sebi, a iesit bine !

Desigur, ai avut si actori talentati :>

Tine`o tot asa :)

O sa te mai chem cand am nevoie :))

Edited by Sebi Jr

Foarte frumos, multumim de postare.

Multumesc si eu !

Am ramas PAF nu mai stiu ce sa zic ! :))

TARE FILMUL BAA, da nu dau + il am rezervat :)).

Ne suparam rau de tot !

@@Skyntei,

hai sictir ca am ajutat la fiecare scena MOLDOVEAN SBORSTI. :3

=))

Felicitari

A iesit frumos.

Multumesc !

Nu am avut ocazia sa-mi spun parerea despre acest trailer, insa nici acum nu este prea tarziu, Este un trailer foarte bine realizat, muzica de fundal se potriveste excenelt cu filmul (parerea mea).

Multumesc !

Am avut si actori buni :) .

Sincer...nu mi-au placut deloc fazele cu 69 Pier Mobs...

Chiar daca sunt ei cei cu tot SF-ul, la 2 noaptea cand cei din 69 erau 20 pe /members si se antrenau, pe la avispa batea vantul. Norocul a fost decaderea liderului din 69, ca altfel SF-ul ramanea tot 50:50 (asta ca o paranteza)

In rest e foarte bine filmat, melodia se potriveste indeajuns...de la mine ai +1

Chiar daca sunt ei cei cu tot SF-ul, la 2 noaptea cand cei din 69 erau 20 pe /members si se antrenau, pe la avispa batea vantul. Norocul a fost decaderea liderului din 69, ca altfel SF-ul ramanea tot 50:50 (asta ca o paranteza)

In rest e foarte bine filmat, melodia se potriveste indeajuns...de la mine ai +1

Asta au vrut cei din Avispa Rifa .

Asta este un trailer .

Daca celor din 69 pier mobs nu le convin , sa faca si ei un trailer .

Nu inteleg de ce pui problema ca cei din 69 stau la 2 noaptea si se antreneaza. :)

Asta a dorit liderul asta i-am facut ( [F4L]oTo ) .

Bafta ! :)

Edited by Sebi Jr

Hm, nu stiu de ce esti asa revoltat :)) . Sincer, care este realitatea de pe server la ora actuala?

Si cum a zis si Sebi, nu pricep de ce aduci vorba de 69 cu antrenamentele lor la ora 2.... Daca unii nu au viata este problema lor, mie sincer imi pare rau ca cineva sta non-stop pe un joc.. asta e.

Sebi, am uitat sa-ti dau + . Ti-l dau acum !

Inca o data felicitari !

Hm, nu stiu de ce esti asa revoltat :)) . Sincer, care este realitatea de pe server la ora actuala?

Si cum a zis si Sebi, nu pricep de ce aduci vorba de 69 cu antrenamentele lor la ora 2.... Daca unii nu au viata este problema lor, mie sincer imi pare rau ca cineva sta non-stop pe un joc.. asta e.

Sebi, am uitat sa-ti dau + . Ti-l dau acum !

Inca o data felicitari !

Multumesc !!

Vizualizare placuta !

Skyline .sNrobert SondOfTheTime South Bladestar South SondOfTheTime South SoundKiller Spaniard SQ Dany sRn TataNutu Trna Truda Tyci viewer Vinnie Wolfenstein21 Ynna_Sweet yonela27 ZEW Nicuu ZLATAN AddisoN Adrian_Smith Aleksandr Lakhonin AlexM AleXutTu12 alexutu12 AlexXXXD ALy B zone AnGeLx Anndi Asele Askhanar AsSasiNn AUDI_RS8 Bogdibmx BreaKz BTD Juan c0s Cadiobwin CBN David Corinutza cows CraiovaAdy Crew Danut DarK_DarKnesS dbRobertCMkalyy Deidara Gasu21 GF DooMasteR Haze HiT Inhuman Ionut_romanu JesoN JooNy97 No1 JuliaSweeT Just.xeS kiNNNder. LCS Ionutz LSC Nikola Jokic MaDoXxX Mantrx Marcelo. MeLeK SaLaaWi Moartea Mosu. Muz1kk MwP Stephen Norbert14 Parisieno VIP paulyks PopandauL RainMan. REGE Druley REGE Gang G Richie. rTs BogdaNuTzz rTs iPost s.Dan Sheikh. Shobo Sickk Skyfall Zokee. Edward_Nisan macabru GONZO TyKy Zonker ribe M4MS. Kelton Jack_D Brunetta. Vladyyyyy Tepan13 KillerFish GoldFish Asqwe Levyy. HunTeR VLT. DooKid Ted Ciccio Lion Andreilolzaa Alcolus LuNg JustThink Zarzare CrazyFrog Dolaru EUgen90 Flames InfernalGuess Mihnea maxtreme2008 Akki Zuga_Zuga Ionuc SilenCe Inferno27 BlackThief karan Haze. ByFyDo Piticul Seba97 .Dany. HofyMan XtaZy Sherlock Tig3r MnQ Claudyu_tom LeR69 paulyks ZoRneT FloriN_HBK Royce Vincenzo BiGziLa Freddy. rlm29 Dienutza DoKy adytzu CarL. Vlad.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.