Jump to content

[B-Zone TV] Undercover - PART 1

Skyntei
 Share

Recommended Posts

Numele clipului : Undercover - PART 1

Gen : Actions.

Data : 10/03/2014.

Scurta prezentare : Partea I a fost o încercare a propriei experiențe a Hitman-ului asupra primarul orașului, acesta presimțea că în jurul său se petrece un lucru ieșit din comun, a apelat la NG unde aceștea au ajuns la fața locului, respectiv la casa Hitman-ului, dar se pare că el a fost pregătit de această vizită și s-a apărat.
Link :

Cel mai tare !!! BRAVO meriti toate laudele. Toate secventele sunt facute perfect.'

La ultima faza la casa hitmanului eram si eu pe sv si nu intelegeam ce faceti :)) Acum are logica

Inca odata FELICITARI!

@, te-ai prins nu ? :)

La prima vedere e usor ce am făcut, dar ca atare nu e chiar așa ușor.
Ușoare sunt video-urile făcute din poze prin Movie-Maker, dar aici merge vorba de puțin profesionalism.

Partea a 2-a v-a fi foarte interesantă doar dacă propuneți aici ce vreți voi => http://forum.b-zone.ro/topic/197767-b-zone-tv-idei-pentru-filme/#entry2840704

Hmm... Hitman acelasi skin, acelasi primar... Seamana mult cu filmul lui Mihai dar ma rog, cred ca e doar o coincidenta :D O treaba foarte buna, ai evoluat mult fata de primul film.

Scurta prezentare : Partea I a fost o încercare a propriei experiențe a Hitman-ului asupra primarul orașului, acesta presimțea că în jurul său se petrece un lucru ieșit din comun, a apelat la NG unde aceștea au ajuns la fața locului, respectiv la casa Hitman-ului, dar se pare că el a fost pregătit de această vizită și s-a apărat.

Link :

i'm very excited to see part 2, very nice work, bravo

Edited by pH Alright

@, după ce am terminat filmulețul m-am gândit și eu la un mod skin pe Hitman, dar am preferat cel original.

În părțile 2 - 3 - 4, voi shimba câte ceva ca să nu pară trist, inclusiv skin-ul / skin-urile. :)

@, mulțumesc.

Edited by Skyntei

Link :

Foarte reusit. Felicitari. Imi place mult de tot.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.