Jump to content

Plangere-NedStar-abuz de functie

Antrax de Saint Exupery
 Share

Recommended Posts

Nume în joc:Hucci
Numele celui reclamat:NedStar
Descrierea situatiei:Pai era Ned in EXp Farm-u lui si a lasat usa deschisa si am intrat sa fac lvl,a scos protectia prin ceva comanda si a inceput sa ma loveasca,am dat /tpa lui Manga si el a accepta.Apoi mi-a dat tp la el si a inceput sa dea in mine,si a facut asta de mai multe ori.Apoi a zis ca imi rupe picioarele daca ma mai prinde pe acolo.-_-
Martori:poza
Poze/Video-uri: http://i.imgur.com/rEfSFGn.png?1

Alte precizari:atat

Edited by Antrax69

Nu apare unde iti da nedster teleport apare doar ca dai tu tpa la Manga + de asta stii ca ai avut aceleas probleme si cu mine ai zis ca vii sa imi vezi casa si ti-ai adus toti prietenii tai la mine in curte si imi calcati plantele deci i cam dau dreptate lu nedstar

In poza ta apare

Request sent to Manga

Teleporting...

Deci nu apare nicaieri doar teleporting

Si sa te poata omora in protectie a dat /ps disable nu e niciun abuz informeazate inainte sa faci o reclamatie

PS: Diamantele nu se dau la mine in curte ca nu e targ tu ai cu ala veniseti dupa ciordit/stricat

Edited by Kaddylack

Dupa parerea mea, conform acelei dovezi Ned poate fi sanctionat doar pentru limbaj, deoarece nu apare nicaieri ca ai murit macar sau ca ai primit tp de la NedStar.

P.S Atat timp esti pe protectia lui are dreptul sa te omoare.

Kaddylack:Cand esti Member simplu,si primesti TP de la un helper/admin iti scrie "Teleporting".Si atunci am venit la tine sa-ti vad casa,si a venit doar Florens,ca trebuia sa ii dau niste diamante si am fost prea grabit si nu m-am mai dus acasa.

pH Katzuna:Pai eram pe protectia lui,si a scris ceva comanda sa ma poata omor in protectie.Si cand primesti TP de la un helper/admin nu iti scrie de la cine ai primit,iti scrie doar "Teleporting".

Edited by Antrax69

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.