Jump to content

Propun plugin cu capete

Lerrys
 Share

Recommended Posts

Nick:Lerrys

Sugestia 1: Sa existe un plugin care cand bati un player sa ii cada capul , dar nu de fiecare data cand il omori.

Motiv: Multe servere sunt populare pentru acest lucru.

Sugestia 2: Sa fie adaugat un Lobby inainte sa te loghezi pe server , acolo sa te dea , si sa nu poti vorbi in acel loc. O sa fie locul in care o sa intri in ce mod vrei , SkyBlock , Survival , Survival Games, etc.

Motiv: Sa nu fie toate pe aceasi mapa , adica sa nu intri direct pe Survival si de acolo sa mergi pe skyblock, ar remedia lag-ul.

Sugestia 3: Sa se scoata sectiunea Market, si sa fie inlocuita cu sectiunea Creatii.

Motiv: Mi se pare inutila, faci pe server marketing.

Sugestia 4: Sa se scada la jumate "spawnarea mobilor". De exemplu, un mob spawner spawneaza de obicei 4, dar sa spawneze 2 si la cei care apar noaptea, in Nether si in End la fel.

Motiv: Remedierea lag-ului.

Edited by Lerrys

Cine ar vrea sa ii cada capul ciuva haha =))))) cred ca ar fi destul de amuzant si ar incuraja DM'ul cea ce e bine pentru distractie.

P.S:"cand bati un playeri" apropo tu 0 - 1 romana

Cine ar vrea sa ii cada capul ciuva haha =))))) cred ca ar fi destul de amuzant si ar incuraja DM'ul cea ce e bine pentru distractie.

P.S:"cand bati un playeri" apropo tu 0 - 1 romana

Am editat... Fericit?

Nick:Lerrys

Sugestia 1: Sa existe un plugin care cand bati un player sa ii cada capul , dar nu de fiecare data cand il omori.

Motiv: Multe servere sunt populare pentru acest lucru.

Sugestia 2: Sa fie adaugat un Lobby inainte sa te loghezi pe server , acolo sa te dea , si sa nu poti vorbi in acel loc. O sa fie locul in care o sa intri in ce mod vrei , SkyBlock , Survival , Survival Games, etc.

Motiv: Sa nu fie toate pe aceasi mapa , adica sa nu intri direct pe Survival si de acolo sa mergi pe skyblock, ar remedia lag-ul.

Sugestia 3: Sa se scoata sectiunea Market, si sa fie inlocuita cu sectiunea Creatii.

Motiv: Mi se pare inutila, faci pe server marketing.

Sugestia 4: Sa se scada la jumate "spawnarea mobilor". De exemplu, un mob spawner spawneaza de obicei 4, dar sa spawneze 2 si la cei care apar noaptea, in Nether si in End la fel.

Motiv: Remedierea lag-ului.

Sugestia 1 - Pro

Sugestia 2 - Momentan avem un singur server.

Sugestia 3 - Contra, e posibil sa adaug o sectiune de creatii, dar nu voi sterge marketing

Sugestia 4 - Daca va fii nevoie, voi vedea ce pot face.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.