Jump to content

Pato(artwork)

Pato
 Share

Recommended Posts

TepaN: @ ,daca mai aduci jigniri membrilor din acesta sectiune a forumului o sa trecem la sanctiuni.

Edited by TepaN
Stergere jigniri

Ce te face sa spui asta?

Fiecare are propriu nume cibernetic sau chiar poti folosi orice ca mottou. Deci te rog nu comenta aiurea ca nu prea vad ca iti sta in caracter

Edited by Pato

TepaN: @Crudex ,daca mai aduci jigniri membrilor din acesta sectiune a forumului o sa trecem la sanctiuni.

Edited by TepaN
Stergere jigniri

Eu am postat aici cu un scop bine definit nu pentru a face glume pe seama mea sau a altora. Sincer nu am luat-o nici sub forma de jignire nici sub forma de gluma, ci sub forma de comentariu doar pentru +1 posts

Edited by Pato

Ai lucrari frumoase, mai putin logo-ul cu ''stop fire'' care e banal, prea putine detalii pe flacara aia, adica ..e doar un shape cu un efect. In rest sunt ok mai toate, felicitari. Vreau si eu o semnatura cu UTZ design facuta de tine, ceva mai abstract :>

Edited by UTZ MIonut

Mersi de sfaturi si de pareri! Acel logo de la stop fire nu este shapen stai chill :)) Este forma facuta in pen tools. Sincer eu nu am nici un shapen in PC pentru ca daca am nevoie imi fac singur.

Hai cu o parere si la acest logo care este pentru o asociatie:

0BGGQfO.png

Si da, am sa iti fac o semnatura. Maine seara daca am timp iti promit ca iti fac.

Logo-uri noi : O cursa de biciclete pe munte(o asociatie pentru promovarea sporturilor)

To3Z01n.png

SI un club mai mic de fotbal: DqYYMYK.png

Prezentarea intreaga a logo-ului "Shop home" de mai sus :

XRRODt3.png

Edited by Pato

Frumos!

Imi place cum lucrezi, imi place cum gandesti, gandesti frumos si asta se vede in creatiile tale.

As avea cateva sfaturi pentru viitor, poate te vor ajuta.

• Border-ul la imaginile de pe prima pagina este unul bun, unul destul de frumos ce creeaza un efect special dar care dupa eu cred ca ocupa prea mult din imagine si-si pierde atat imaginea cat si porterul din calitate.
  • La randul ei, luminozitatea scade foarte mult din calitatea si impactul pe care ar trebuii sa-l aibe asupra privitorului. Daca ai creste putin contrastul, ca negrul sa fie negru si albul sa fie alb.

Ca sa ma intelegi ce zic mi-am permis sa-ti editez doua creatii, uite:

Creatia ta:FfsBGLq.png

Modificare facuta de mine: SIqOPgy.png

Un exemplu de slab contrast poti vedea aici:5rBcg1C.png

Diferenta:mA6Ys1O.png

• Cand creezi un logo de genul niciodata sa nu mai pui umbra externa si gradiente la elemente din interiorul logo-ului dar nici foarte multe si vizibile la exterior.
  • Imagineaza-ti ca acest logo sta pe tricoul unui jucator si ca tu esti la 5m de el, chiar ai vedea ce scrie pe logo?! Iti spun eu ca nu. Cand mai face lucruri de genul si aplici un text, ar fii bine sa te dai cativa pasi in spate si sa te uiti ce-ar trebuii schimbat la el.

Deci la logoul cu Academy textul este prea mic si ai multe drop shadow-uri care te scot din tema creatiei.

• La creatiile de genul asta niciodata sa nu mai pui umbra/stralucire externa la piesa de baza. Sa nu mai lasi o simpla culoare pe background. Ar fii bine ca mereu sa ai o sursa de lumina pe background dar care sa se reflecte si pe piesa de baza, ar fii bine(dar nu mereu) sa ai si o sursa de lumina din interiodul piesei de baza, iar umbra ar fii bine sa fie una cat se poate de reala si de simpla care sa-ti dea impresia ca totul pluteste.

Ca sa intelegi mai bine la ceea ce ma refer iar mi-am permis sa ma joc putin cu imaginile tale. Chiar daca n-am avut .psd-ul tot am reusit sa pun cate putin din fiecare in speranta ca intelegi ce zic. Uite:

Originala:hJapHOi.png

Modificata de mine: mJ8Ldj4.png

• In reste n-as avea ce sa-ti spun, poate doar sa-ti mai iei niste fonturi noi (sa ai de unde alege).

Felicitarile mele si spor la treaba in continuare! Nu te lasa de asa ceva ca e pacat.

Edited by TepaN

Hmm, nu este rau, ideea e foarte misto.. doar ca efectele alea nu isi au locul pe acolo :D

Era mai frumos sa bagi o culoare simpla, batatoare la ochi. Gj, keep working!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.