BluEEE Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 (edited) TepaN: @ ,daca mai aduci jigniri membrilor din acesta sectiune a forumului o sa trecem la sanctiuni. Edited May 29, 2014 by TepaN Stergere jigniri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato Posted May 10, 2014 Author Share Posted May 10, 2014 (edited) Ce te face sa spui asta? Fiecare are propriu nume cibernetic sau chiar poti folosi orice ca mottou. Deci te rog nu comenta aiurea ca nu prea vad ca iti sta in caracter Edited May 10, 2014 by Pato Link to comment Share on other sites More sharing options...
BluEEE Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 (edited) TepaN: @Crudex ,daca mai aduci jigniri membrilor din acesta sectiune a forumului o sa trecem la sanctiuni. Edited May 29, 2014 by TepaN Stergere jigniri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato Posted May 10, 2014 Author Share Posted May 10, 2014 (edited) Eu am postat aici cu un scop bine definit nu pentru a face glume pe seama mea sau a altora. Sincer nu am luat-o nici sub forma de jignire nici sub forma de gluma, ci sub forma de comentariu doar pentru +1 posts Edited May 10, 2014 by Pato Link to comment Share on other sites More sharing options...
BluEEE Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 @@Pato, Ok, fie cum vrea sufletul tau, ziua buna ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato Posted May 13, 2014 Author Share Posted May 13, 2014 Hai cu sfaturi/pareri/critici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato Posted May 16, 2014 Author Share Posted May 16, 2014 Logo-ul care ma va reprezenta de acum inainte; Si o noua lucrare Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEZ Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Interesante creatii! Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XannyS. Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 Destul de interesant, te felicit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato Posted May 17, 2014 Author Share Posted May 17, 2014 Wepdesign: si aceasta bara cu care am fost acceptat pe Evanto: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soldatel Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 Mersi.Alte pareri?Haideti ca va mananc Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 (edited) Ai lucrari frumoase, mai putin logo-ul cu ''stop fire'' care e banal, prea putine detalii pe flacara aia, adica ..e doar un shape cu un efect. In rest sunt ok mai toate, felicitari. Vreau si eu o semnatura cu UTZ design facuta de tine, ceva mai abstract :> Edited May 18, 2014 by UTZ MIonut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 Mersi de sfaturi si de pareri! Acel logo de la stop fire nu este shapen stai chill Este forma facuta in pen tools. Sincer eu nu am nici un shapen in PC pentru ca daca am nevoie imi fac singur. Hai cu o parere si la acest logo care este pentru o asociatie: Si da, am sa iti fac o semnatura. Maine seara daca am timp iti promit ca iti fac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Kendrink Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Felicitari! Ai muncit mult si se observa! Foarte frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato Posted May 22, 2014 Author Share Posted May 22, 2014 (edited) Logo-uri noi : O cursa de biciclete pe munte(o asociatie pentru promovarea sporturilor) SI un club mai mic de fotbal: Prezentarea intreaga a logo-ului "Shop home" de mai sus : Edited May 22, 2014 by Pato Link to comment Share on other sites More sharing options...
BluEEE Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Lucrezi bine, dar posteaza avatare/semnaturi din care sa ne alegem si noi, pentru forum.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato Posted May 29, 2014 Author Share Posted May 29, 2014 Pai daca ai nevoie de ceva imi poti trimite PM Nou Sursa http://i.imgur.com/lvJNOAq.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
TepaN Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 (edited) Frumos! Imi place cum lucrezi, imi place cum gandesti, gandesti frumos si asta se vede in creatiile tale. As avea cateva sfaturi pentru viitor, poate te vor ajuta. Border-ul la imaginile de pe prima pagina este unul bun, unul destul de frumos ce creeaza un efect special dar care dupa eu cred ca ocupa prea mult din imagine si-si pierde atat imaginea cat si porterul din calitate. La randul ei, luminozitatea scade foarte mult din calitatea si impactul pe care ar trebuii sa-l aibe asupra privitorului. Daca ai creste putin contrastul, ca negrul sa fie negru si albul sa fie alb. Ca sa ma intelegi ce zic mi-am permis sa-ti editez doua creatii, uite: Creatia ta: Modificare facuta de mine: Un exemplu de slab contrast poti vedea aici: Diferenta: Cand creezi un logo de genul niciodata sa nu mai pui umbra externa si gradiente la elemente din interiorul logo-ului dar nici foarte multe si vizibile la exterior. Imagineaza-ti ca acest logo sta pe tricoul unui jucator si ca tu esti la 5m de el, chiar ai vedea ce scrie pe logo?! Iti spun eu ca nu. Cand mai face lucruri de genul si aplici un text, ar fii bine sa te dai cativa pasi in spate si sa te uiti ce-ar trebuii schimbat la el. Deci la logoul cu Academy textul este prea mic si ai multe drop shadow-uri care te scot din tema creatiei. La creatiile de genul asta niciodata sa nu mai pui umbra/stralucire externa la piesa de baza. Sa nu mai lasi o simpla culoare pe background. Ar fii bine ca mereu sa ai o sursa de lumina pe background dar care sa se reflecte si pe piesa de baza, ar fii bine(dar nu mereu) sa ai si o sursa de lumina din interiodul piesei de baza, iar umbra ar fii bine sa fie una cat se poate de reala si de simpla care sa-ti dea impresia ca totul pluteste.Ca sa intelegi mai bine la ceea ce ma refer iar mi-am permis sa ma joc putin cu imaginile tale. Chiar daca n-am avut .psd-ul tot am reusit sa pun cate putin din fiecare in speranta ca intelegi ce zic. Uite: Originala: Modificata de mine: In reste n-as avea ce sa-ti spun, poate doar sa-ti mai iei niste fonturi noi (sa ai de unde alege).Felicitarile mele si spor la treaba in continuare! Nu te lasa de asa ceva ca e pacat. Edited May 29, 2014 by TepaN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skipper Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Lucrezi foarte bine in PS . Felicitările mele . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato Posted May 31, 2014 Author Share Posted May 31, 2014 Va multumesc tuturor de sfaturi si pareri! Chiar apreciez foarte mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRrEnT Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Pe langa celalalte portofolii, lucrarile tale sunt foarte reusite, mai uita-te la cateva tutoriale si esti zeu, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato Posted June 5, 2014 Author Share Posted June 5, 2014 Hai cu un logo nou : Astept pareri/critici Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisGSB Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Hmm, nu este rau, ideea e foarte misto.. doar ca efectele alea nu isi au locul pe acolo Era mai frumos sa bagi o culoare simpla, batatoare la ochi. Gj, keep working! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Frumoase si ultimele tale lucrari, inca astept logo-u ala cu ''UTZ'' facut de tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts