Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

daFF-GFX

Guest daFF
 Share

Recommended Posts

Guest Frenzzy17
destul de bine. gj

Fa un topic la bun venit

destul de frumos , dar ai pus effecte aiurea pe rendere .

Gj...frumoase.Unele au cateva efecte cam ''aruncate'' pe render,dar unele sunt foarte frumoase.

eu cred ca voi nu auziti ce vorbiti =)) , voi vedeti ce creatii are daFF pe langa designeri b-zone? :)) oricum postati aici doar de dragul posturilor, ca in rest photoshopul e pe langa voi.

hello daffz0r :)) sunt micutzu :)>-

Edited by Frenzzy17

Guest Frenzzy17

asa, si ?

te supara adevarul? chiar nu stiti photoshop unii, na poftim spus pe romaneste.

28329292269429216412.png este o lucrare a unui prieten de al meu, ia zi si asta e putin cam slaba asa e? ;))

b-zone nu o sa creeze asa lucrare prea curand (care am pus-o mai sus) stai flex.

Nu am nimic cu nimeni, dar macar recunoasteti adevarul nu sa va bateti cu pumnii in piept dar cand colo dati pe langa.

Edited by Frenzzy17

asa, si ?

28329292269429216412.png este o lucrare a unui prieten de al meu, ia zi si asta e putin cam slaba asa e? ;))

b-zone nu o sa creeze asa lucrare prea curand (care am pus-o mai sus) stai flex.

Nu am nimic cu nimeni, dar macar recunoasteti adevarul nu sa va bateti cu pumnii in piept dar cand colo dati pe langa.

mah nu mai exagera ca niuci tu nu esti usa de biserica!!!

te crezi expert in photoshop?

uitate pe forumuri dedicate photoshop-ului si vei vedea acolo creatii de 10 ori mia bune ca ale tale.

Guest Frenzzy17

copilu' am zis de mine? am zis de creatiile lui daFF si creatia ce am postat-o in postul anterior, ma intelegi?

@ si apropo, eu am venit in comunitate? ai gasit vreun topic la bun venit care sa tina de mine, nu cred. am venit aici cu gandul la photoshop, dar nici ala nu are rost, foarte "dezordine" pe aici..

Edited by Frenzzy17

asa, si ?

Cine nu o să creeze aşa ceva mă ?

Şi de ce nu ar putea userii b-zone să facă aşa ceva foarte curând ? Că sunt la început ? Toţi am fost. Dacă stă cineva mai priceput cu ei în ps 2-3 ore până diseară îţi ia faţa în Photoshop.

Fă o provocare, eu şi tu. :)

Şi ce e aşa mare semnătură ? Măcar de o făcea pe toată cu smudge, nu doar pe lângă focal care întradevăr e destul de reuşit, dar parcă e o semnătură pusă peste alta, adică nu se integrează deloc.

Edited by Super8

Guest Frenzzy17

=)) =)) ahahaahahahhhahaha

hhaahhha doamneee numai pot de ras =))

tu in 2-3 ore faci asa o creatie? =))

in fine, hai ca v-am lasat, ciao.

=)) =)) ahahaahahahhhahaha

hhaahhha doamneee numai pot de ras =))

tu in 2-3 ore faci asa o creatie? =))

in fine, hai ca v-am lasat, ciao.

Învaţă să iei înţelesul unui post. Mai bine ia şi citeşte o carte şi taci din gură.

Am spus că dacă stă cineva priceput 2-3 ore în PS cu un începător, după alea 2-3 ore îţi ia faţa în PS, nu că îi ia 2-3 ore să facă aşa o semnătură.

Guest Whitey

Ba voi sunteti intregi la minte ma? =)) Nu vedeti ca, creatia pe care scrie Nemesis e facuta de eleodor, unul dintre cei mai buni la asa ceva. Doamne cand va vad cu aere dastea deja ma pis pe mine de ras =)) daca in urmatoarea luna, unul ca voi poate face o creatie ca asta de la 0(Pt. ca e facuta de la 0, doar stockul, fara burshuri fara nimic) eu ma arunc pe geam fratilor =))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.