Jump to content

Propunere creare individuala a protectii No-PvP

Lerrys
 Share

Recommended Posts

Nick: Lerrys

Sugiestia 1: Propun sa se scoata protectia No PvP, de la emerald block si sa se adauge una individuala cum ar fi Jack'o'latern sa fie protectia No-PvP.

Motiv: Pai mergem prin world si dam de unu care munceste si normal mi se pare distractiv sa il omor daca nu are protectie No-PvP.

Sugestia 2:Propun sa se faca mai multe tip-uri de protectii (Iron , Gold, Dimond , Emerald) sa fie anti grief , Cobweb(Panza de paianjen) sa fie protectie No-Mobs , si Jack'o'latern sa fie protectie No-PvP.

Motiv: O varietate mai larga, ca playerii sa beneficieze de resursele care le gasesc in mine.

Sugestia 3: Sa se faca la Sectiunea Sugestii un model de postare.

Motiv: Mi se pare mai ordonat.

Sugestia 4: La /ma sa nu mai apara alti mobi pana nu ii omori pe cei din arena si sa se scoata Cave Spider(Boss) la wave 10 si sa se adauge Wither Boss , iar cave spider sa fie pe la wave 25.

Motiv: More Fun.

Nick: Lerrys

Sugiestia 1: Propun sa se scoata protectia No PvP, de la emerald block si sa se adauge una individuala cum ar fi Jack'o'latern sa fie protectia No-PvP.

Motiv: Pai mergem prin world si dam de unu care munceste si normal mi se pare distractiv sa il omor daca nu are protectie No-PvP.

Sugestia 2:Propun sa se faca mai multe tip-uri de protectii (Iron , Gold, Dimond , Emerald) sa fie anti grief , Cobweb(Panza de paianjen) sa fie protectie No-Mobs , si Jack'o'latern sa fie protectie No-PvP.

Motiv: O varietate mai larga, ca playerii sa beneficieze de resursele care le gasesc in mine.

Sugestia 3: Sa se faca la Sectiunea Sugestii un model de postare.

Motiv: Mi se pare mai ordonat.

Sugestia 4: La /ma sa nu mai apara alti mobi pana nu ii omori pe cei din arena si sa se scoata Cave Spider(Boss) la wave 10 si sa se adauge Wither Boss , iar cave spider sa fie pe la wave 25.

Motiv: More Fun.

1. Respinsa - Nu este o idee buna deoarece o sa se umple harta de protectii PvP si nu mai vad care mai este distractia. Plus de asta cand cineva o sa se duca in mina sau ceva de genul o sa ia cu el o protectie PvP si daca o sa il atace cineva o sa o puna imediat jos.

2. Acceptata(partial) - O sa adaugam la urmatul update protectia de Diamant.

3. Respinsa - Fiecare jucator isi prezinta ideea intr-un mod unic in asa fel incat sa sune interesanta si sa fie inteleasa.

4. Acceptata (partial) - O sa modificam putin la urmatorul update structura arenei.

Insfarsit niste idei bune , PRO.

Ia uite ce zice regulamentul:

Fiecare post "pro" sau "contra" trebuie sa fie insotit de argumente.

Data viitoare o sa primesti warn.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.