Jump to content

Cerere - mez - Avatar

mez
 Share

Recommended Posts

• Nick: mez

• Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar

Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://s27.postimg.org/d1v5koxv7/1982106_720663127954707_999168513_n.png

Tema (In caz ca nu exista o imagine):

Text:

Dimensiuni: Cat cele pe care le am la actualul avatar.

Alte precizari: Imi doresc sa puneti un efect de ceata pe el,dar ceata sa se miste.Am avzut azi un astfel de avatar si mi s-a parut foarte interesant,insa nu il mai gasesc sa il pun ca model. Vreau sa para ca omul ar iesii din ceata. Ceata sa doresc sa fie nu foarte deasa,iar daca vreti puteti pune si alte efecte pe avatar.

Cea mai buan creatie primeste + ! Poate si mai multe,depinde de cat este de reusit.

Sincer sa fiu,sunt frumoase avatarele.

Daca nu o sa primesc ceea ce am cerut,si anume un avatar reusit + efectul de ceata care se misca,probabil voi opta pentru unul simplu..

Mai astept,poate totusi cineva se pricepe,si doreste sa ma ajute.

Daca crezi ca reusesti,poti incerca efectul pe avatarul v1. :D

In concluzie.. mai astept doritori.

Vad ca nimeni nu mi-a facut un avatar cu acea "ceata",deci banuiesc ca este prea complicat. Totusi daca ati putea face in schimb ca avatarul sa aiba ceva mai deosebit,si aici ma refer la aripile de pe vesta. Sa puneti un efect pe ele,sau sa le faceti cumva sa iasa in evidenta :D

Complicat este pentru tine sa-ti dai seama ca nu primesti creatii cu "oameni ce ies din ceata" sau alte fantezi de-ale tale dintr-un simplu motiv, aici este sectiune Adobe PhotoShop nu altceva.

Totusi noi ti-am facut niste creatii comform sectiunii in care lucram, daca nu binevoiesti sa apreciezi este strict problema ta, nu problema noastra.

TOPIC CLOSED

Edited by TepaN

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.