Jump to content

Propunere acces la comanda /warp

Lerrys
 Share

Recommended Posts

Nick: Lerrys

Sugestia 1: Ar fi bine sa se faca o Arena PvP inchisa , si prima data te da intr-un loc inchis , iar de acolo apesi pe un buton din mai multe butoane(care te dau in locuri diferite in Arena PvP).

Motiv: Pe fostul server pe care am jucat ma lasam si de multe ori veneam cate 25 la arena pvp sa ne batem cu sabii de piatra , ca ne placea. Sa fie o arena cu constructii pe ea , turnuri , lava in centru . etc.

Sugestia 2: Toti playerii sa aiba acces la /warp , sa nu mai stam sa mergem la spawn sau altele, sa avem direct /warp Mall , PvP , etc ce credeti ca ajuta playerii normali.

Motiv: Multi playeri newbie care intra pe server nu cunosc prea bine locul si daca nu au acces la /warp au parerea ca nu este Shop etc. O sa ajute va spun eu.

Sugestia 3: Sa se faca un Mall mare in care sunt mai multe locuri cu spatii de inchiriat , si sa coste 1 block de iron pe 1 week , iar pentru SHop-urile Vip sa fie 2 pe etaj , ar fi bine sa se ceara 2 block-uri de dimond sau 1 cum vreti.

Motiv: Sa avem si noi spatii unde putem sa inchiriem sa ne vindem iteme.

Sugestia 4: Daca va fi aplicata sugestia 3 , mariti preturile de la SHOP ca playerii sa isi poata vinde itemele cum vor ei.

Motiv: Preturi aleatorii.

P.S.: Daca vreti va ajut eu sa va fac Mall.

1. Posibil sa mai fie modificata arena PvP odata cu trecerea timpului.

2. Pentru a face asta trebuie modificat sistemul de permisiuni si de aici nu o sa mai poata seta un warp decat cine are acces la Group Manager (Eu si Katzuno) deci respinsa pe moment.

3. O sa facem asta in viitorul apropiat.

4. O sa vedem la timpul potrivit.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.