Jump to content

FIFA 11 va fi lansat in toamna anului 2010

JustMed
 Share

Recommended Posts

200.jpeg

FIFA 11, un nou titlu din celebra serie dezvoltata de Electronic Arts, va fi lansat in toamna anului 2010. Anuntul a fost facut odata cu dezvaluirea calendarului financiar al EA Games. Astfel, FIFA 11 este programat in perioada iulie-septembrie si va fi disponibil pentru PC, console si sisteme handheld.

Publisherul american va lansa anul acesta patru titluri de fotbal bazate pe franciza FIFA. Pe langa FIFA 11, in perioada aprilie-iunie va fi lansat jocul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal, intitulat 2010 FIFA World Cup South Africa, mult asteptatul joc online gratuit EA SPORTS FIFA Online (in perioada iulie - septembrie) si FIFA Manager 11, in perioada octombrie-decembrie 2010.

ce mai noutate.

Toata fifa apar in septembrie,

Nu toate , FIFA 10 a avut intarziere o luna , aceasta este ultima stire de la EA , o sa revin si cu un trailer cand apare. Nu iti convine , nu intra.

Si mie imi place :-J ... Dar m-am oprit la fifa 08 din pacate :) . Nu imi merg 09 respectiv 10 nu vad de ce mi-ar merge 11 :)) . In fine un joc foarte fain ...sa speram ca va fi mai reusit ca celelalte :-J ... Pes-u ramane baza

Guest ClassicXi
Dar m-am oprit la fifa 08 din pacate :) .

Eu am FIFA 08!Ia-l si tu.E super!!E ca 09 si 10! :)>-

Edited by ClassicXi

may.....eu am citit pe un site despre aparitia viitoarelor fifa...Pro evo soccer....da nu stiu cat e de adevarat...

Am vazut un comentariu al unor oameni care se ocupa cu astea...ca cik in urmatorii ani...EA Sports se va retrage din competitia asta...deoarece PES este in mare crestere si ii va depasi...acum nu se stie cat este de adevarat...

eu as dori sa apara in cont deoarece v-a scadea competitia intre cele 2 jocuri....voi ce credeti?

fifa 09 si fifa 10 au fost foarte proaste fiind si depasite de pes ceea ce pe vremea fifelor de la 05-08 au condus mereu fifa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.