Jump to content

[B-zone TV] ~ Engine la patrat

Adi007
 Share

Recommended Posts

~Titlul clipului: Engine la patrat

~Gen: Actiune

~Data: 11/04/2014

~Scurta prezentare: Clipul constituie 01:35 de minute de actiune, captusit cu efecte sonore si vizuale sincronizate cu muzica din fundal. Chiar dupa alegerea titlului, elementul central al clipului este motorul unei masini/barci/aeronave.

~Link:

Frumos!

Apreciez faptul ca te-ai jucat cu efectele .

Data viitoare lucreaza si la rezolutie putin . Este urat asa tip TV :) .

Succes pe viitor !

Multumesc!

Mda am observat si eu problema cu rezoluția abia cand ma apucasem de edit. Știam ca fraps-ul imi filmează la 1080p asa ca nu mi-am facut griji, dar cred ca a avut crack-ul o problema...acum imi filmează normal la 1080.

Cât despre efecte...e prima data cand folosesc asa ceva. Pe viitor voi încerca ceva scurt si de calitate cum a spus si skyntei.

E binisor, claritatea lasa de dorit si modurile ( Modpackul meu arata mai bine :P ). Insa nu te cred ca ti-ai stors creierii cu el toata ziua, decat daca e primul tau clip si nu ai folosit niciodata camhack sau un program de editare.

Si criticile sunt binevenite...insa tare as vrea sa vad clipurile tale

Cat despre mods, sunt combinate cu ale tale. Despre claritate am vorbit deja, am avut un bug urat la crack fara sa imi dau seama.

@, Multumesc!

Nu ma intelege gresit, nu ti-am zis-o cu un ton de superioritate de genul ''Tu esti varza si eu sunt bun bla bla bla''. Asa sunt eu, prefer sa spun greselile pentru a fii corectate.

Daca vrei sa vezi clipurile mele, da-i click pe semnatura. Insa iti recomand sa te uiti doar la ultimile 3 clipuri si la trailerul channel-ului, restul sunt varza.

Si despre moduri, eu cred ca daca ai folosii un ENB mai bun, clipurile ar iesii mai frumoase. Cauta un ENB care nu cere cerinte prea mari, sau poate iti place ENB V5 de la mine, nu-ti trebuie PC asa bun ca la ultimul meu ENB, V6.

Edited by BadDriver ENB by Robert

@@BadDriver ENB by Robert, Asta a fost si problema am filmat video-ul cu un windows de 2 ani. Doar ii curatam registrele si il optimizam cu diverse programe, insa nu se compara cu un windows normal. In 2 ani uitasem cat de bine imi ruleaza jocurile pc-ul. Dupa ce l-am reinstalat, am pastrat aceleasi moduri ca inainte de instalare. In film rulam jocul cu 28-30 FPS, acum il rulez cu 50-60. Probabil am sa incerc ENB v6...

Cat despre clipurile tale, pot spune acelasi lucru "nu ti-ai stors creierii toata ziua". Acelea sunt prezentari ale modurilor nu un film anume.

Oricum ti-am spus si mai sus, si criticile sunt binevenite...problemele trebuie reparate.

Bafta!

Rezolutia mica , daca ai pune si tu rezolutia 1200(nush cat) x 768 ar fi mult mai bine dar dupa mine ai 800x600 , poti sa filmezi si cu rezolutia aia dar se vede asa urat adica patrat si raman locuri libere negre . :|

@, Ok nab vorbim cu jocker...intram pe movie si facem. Acum am rezolvat si problema cu rezolutia :-L

Numai, sa ne gandim la o "poveste" a clanului.

@, Thank you! I'll try in future to make a better movie than this.

P.S: Like your signature :))) nice

Edited by Ady007

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.