Jump to content

cRiStaL GFX

christiaN
 Share

Recommended Posts

Imi plac dar sunt cam simple, ma astept la mai mult de la tine ;)

BTW mai incearca si alte texturi, nu mereu numai aceeleasi si aceeleasi.. >:D<<'>

Stiu Alex ;)),dar nu prea mai am si eu timp :|

Sunt si cu tezele acum,trebui sa dau si 2 corijente :))....O sa revin >:D<<'>

cristale imi place poza 1 mai ales c4d-ul dar a 2-a din sotw 14 nu prea imi place cam simpla(pentru unu ca tine :)) )

wtf :|,si aia e mai simpla :|,in fine :-J,o sa revin cu creatii mai noi cand o sa am si eu ceva mai mult timp.Mersi oricum pt "sfat" ;))

Ma,nu stiu ce sa zic...cam slab,adica in ultimu timp...defapt de ceva vreme buna nu ai mai schimbat nimic,nu ai mai evoluat deloc.Pui cateva texturi pe langa render,niste cercuri si gata :| .Poti sa te superi si sa nu rezolvi nimic,sau sa o iei ca pe un sfat si sa te corectezi si sa faci ceva mult mai bun.

La tine DEPTH=0 .Pui renderul,niste texturi pe langa el cum se nimeresc si gata.

Sa nu mai zic textul,decat sa faci textu colorat mai bine nu il faci deloc.

Uitate unpic cum bate lumina:

75825007633512616867.png

Toate elementele trebuie sa mearga intr-o directie,nu in stanga,in dreapta cum se nimereste.

66756512277844147589.png

Uitate unpic,texturile alea merg din coltul din stanga jos in coltul din dreapta sus,iar pe bg sunt un fel de linii asa care merg exact in directia opusa :| :| .

Uitate la asta:

65358472302637282513.png

E TOTAL AIUREA.

Totul se duce in stanga,dreapta,sus,jos cum se nimereste.

Daca nu ai flow,depth....astea sunt cele mai importante si cele mai greu de stapanit.

Ti-am zis,incearca ceva nou....nu numai niste cercuri si gata.

Poti sa te superi si nu rezolvi nimic,eu iti zic ca sa inveti....sa faci mai bine.Treaba ta....intr-un fel parca vad ca ai sa te superi,dar asa e.De ceva timp nu ai mai facut nimic diferit.Un render + cateva texturi = gata lucrarea.GRESIT !

Eu incerc sa te ajut,ca daca ziceam "Bravo excelent" nu invatai nimic...asa e mai bine....treaba ta cum faci,eu am incercat sa te ajut.

Edited by Tudor

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.