Jump to content

cRiStaL GFX

christiaN
 Share

Recommended Posts

Pai cum sa zic eu am vazut pe alt forum,si am facut primu creatiue cu plusuri si a vazut si cRiStaL pe acelasi forum da nu stia ucm sa le faca si ia explicat cnv etc...

Da asa este nu-mi e rusine sa recunosc , mi-a explicat nu am inteles. Si i-am cerut parerea maestrului "PRO" , el mi-a explicat mai pe intelesul meu.

Geniala faza cu plusurile :) daca ai putea sa imi explici pe pm cum le-ai facut sau sa imi dai un tutorial ti-as fi recunoscator ... imi place foarte mult se vede ca ai avansat decand te stiam mai de mult :)

Am incercat un vertical cu Plusuri :X , astept pareri/critici ?

31145220680089701296.png

Ce tare e:)) gj,mi'a luat mult sa te fac sa intelegi cum e cu PS'ul dar vad ca ai inteles :)):)):))

Edited by SniK

Ce tare e:)) gj,mi'a luat mult sa te fac sa intelegi cum e cu PS'ul dar vad ca ai inteles :)):)):))

ha ha defapt de la mine a invatat tot ce tine de primi pasi in ps cumsa puio render chesti si chesti :D deci mie tre sa imi multumeasca :))

New:

79870533148498849110.png

Pareri/Critici ?

Cred ca arata mai bine daca toate efectele si renderul erau peste liniile alea ca pareau mai integrate.

Imi plac culorile. :)

frumoasa :X da cum a zis tudor se vedea mai bine daca era peste linii , oricum imi place , culori placute, efecte frumoase. FELICITARI >:D<<'>

Foarte frumoasa.Si ultimile doua sunt frumoase.Te rog dami prin PM site-ul tutorialului unde inveti sa faci +-sul 3D

Nu exista nici un tutorial. E doar un text si o umbra in spate. Efect de 3D.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.