Jump to content

Reclamatie ZeroCritics ban permanent aiurea

Lerrys
 Share

Recommended Posts

Nume în joc: Lerrys
Numele celui reclamat: ZeroCritics
Descrierea situatiei: mi-a dat ban... ceva cu Ban hammer was spoken, dupa ce mi-a aratat casa lui. FARA NICI UN MOTIV BAN!
Martori: nu trebuie
Poze/Video-uri: check consola
Alte precizari: A zis ca are cea mai mare casa de pe server, si i-am spus sa mi-o arate. Am dat tpa, el a acceptat, iar dupa ce mi-a aratat-o mi-a dat ban:|

LOOL ce admin... ban pentru ca i-am vizitat casa?

Dupa ce m-ai jignit pe forum cum ca asa avea "o casa de carton" , desi detin cea mai mare cladire din tot serverul .

I-am oferit sansa acestui junior din vestul salbatic sa-mi vada preamareata creatie :) .

Dupa cum stie cam tot serverul Lerrys e o persoana detestata de toti , nu doar de mine .

Posterior evenimenului in care i-am acceptat teleportul , a observat ca am anumite iteme valoroase in item frame-uri.

S-a dus acasa , a dat "back" si folosind un "bug abuse" mi-a furat anumite iteme la care jucatorii nu au acces (lava) .

Si va asigur ca ar fi folosit lava aia in scopuri "caritabile."

Lerrys are o mare reputatie de a jigni , certa , trisa mai cu orice persoana de pe server .

Pe langa faptul ca face abuz de tp ridicand pretextul de "ma plictisesc" lucru pe care il facea si frati-su ala de 3 ani inainte de a omora pe cineva (doar cu TP) ca altfel nu era in stare .

Pe langa toate abatarele care le-ai avut , plus pedeapsa de 3 zile ban (pt jignire staff) si toate insultele aduse mie si altor membrii al serverului , toate acestea s-au adunat iar paharul s-a cam umplut.

Toata dorinta ta pe sv-ul asta a fost sa enervezi jucatorii si sa trisezi in orice maniera posibila.

Ai ban permanent , din TOATE aceste motive . Nu incerca sa minti ca o pustoaica de liceu .

Martori bug abuse : Kaddylack

Martori injurii : Byeko , kaddylack , kepa , trastos , hu3xxx si multi altii

http://imgur.com/3Cu0KGp

http://imgur.com/GpuixjC

Edited by ZeroCritics

Da ba lerry Daca tot pomenesti de consola , hai sa vada si katzuno cum dadeai tu tpa la toti pe motiv ca esti plictisit inclusiv mie - motiv sa afli coordonatele casei ca sa intri si sa furi cum i-ai facut si lu kepa cu fratito cand i-ai omorat caii , ai uitat cand mi-ai furat si mie de pe item framer? Tu doar cauti cearta , De ce cand ai intrat de dimineata pe sv nu ti-ai vazut de treaba ta? ai inceput sa dai tpa la toti.

Stii care e faza ? item framer ar trebui protejat de protectie sa nu poti da cu arcul sa iei iteme dar e un bug de la mc si tu abuzezi de el.

Aseara parca ziceai ca tu joci cu badcam on , de ce nu erai cu badcam on cand te-ai dus la zero la casa? eram si eu acolo cand ti-ai luat alea de pe itemframer si ai dat /back , si abuzezi de bug stiind ca navem timp sa facem ss.

Tu doar cauti cearta si sa strici , nu erai tu ala care propune sa se poata faca pvp pe protectie? care e motivu ? sa te duci la furat nu? poate acuma ca esti banat o sa fie armonie pe server.

Edited by Kaddylack

@Lerrys - Prietene...Dupa toate certurile provocate pe server, mai vi sa faci si pe PreaSfintitul...Tot timpu ai cate ceva de jicnit, de injurat, de insultat, tot timpu' te plicitsesti si dai TPA aiurea la fiecare jucator in parte ca de....te plictisesti si altceva mai constructiv nu poti face, am observat de mult ca si tu si fratitu aveti ceva cu ZeroCritics, sunteti normali ? Ieri m-ai jucnit si pe mine, dar ai vazut ca nu prea poti sa ma faci la psihic si ai incercat cu altu (altii) Cum ziceau mai multe persoane..."Daca esti asa smecher, nu poti sa accepti un ban cinstit pe bun merit ?" Toata lumea are ceva cu tine, nimeni nu te suporta, toti stim ce fel de COPIL esti, impresii si figuri.

As vota ca banul sa ramana in continuare, Zero a luat o decizie foarte buna.

EDIT:

Nu stiu cum se face ca mai tot timpu si in cazul tau, si a lui fratitu (SparkOFF) lumea se intreaba " Cum ai ajuns aici ma ? " sau de la playeri mai noi " Chiar poti sa zbori ? " Nu zic ca e sigur dar asta s-a vazut pe chat. Atat am avut de spus, sa asteptam decizia Razvan sau Katzuno. !

Edited by dA ByeKo

Bine ca va plangeti toti ca sunteti omorati, injurati si nu mai stiu ce de Lerrys sau orice alt jucator dar nu ii faceti reclamatie !
La TPA Kill este de ajuns sa ne spuneti Jucatorul, Data si o ora aproximativa iar noi putem vedea daca a facut TPA Kill sau nu.
Daca va injura puteti sa faceti Screen cu F2 si ii faceti reclamatie in aceasta categorie sau daca vede un admin/helper o sa fie sanctionat pe loc.

@@ZeroCritics, daca aduci acuzatii asupra cuiva o faci cu dovezi altfel o faci inutil. Daca face misto de tine (nu in sensul nesimtit ex. de familie), daca esti un om inteligent il ignori sau ii raspunzi cu o replica inteligenta (fara injuraturi).

Pe langa toate astea, ZeroCritics primeste 1 avertisment + 1 avertisment verbal. Iti aduc aminte ca ai 2 avertisment la functia de Moderator. Un mic sfat pe viitor este sa nu mai fi atat de impulsiv sau plin de tine si sa nu mai actionezi la nervi.

Edited by pH Katzuno

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.