Jump to content

Am nevoie de cateva sfaturi pentru un server de Metin2

Wooziee
 Share

Recommended Posts

Salut, recent am pus mâna pe nişte resurse "unicate" în materie de Metin2 şi am considerat că nu are rost să le ţin degeaba pe hard. Serverul se află în perioada pre-alpha (se discută despre cum va fi structurat, ce misiuni va avea etc.), deci nu, înca nu am inceput sa modific nimic din resursele pe care le am, dar tot ce va pot spune este că sunt resursele de la un server official (detinut de gameforge). Modul de joc va fi PVM cu nivel maxim 105 (nu sunt sigur dacă 105 sau 99) pentru început. Voiam să aud câteva propuneri pentru server, atat despre evolutii, mape de crescut, mape noi, rate de experienta, obiecte, yang, sansa la upgrade, magazine ş.a.m.d. Deci mai pe scurt, vreau să aud cum v-ar plăcea vouă să vedeţi un server.

ps: Serverul nu are legatura cu comunitatea B-Zone.

ps 2: Cine face off topic va fi sanctionat.

Ce pot sa iti spun este ca tot internetul este plin de servere de metin, fie ele la inceput, fie ele 'veterane' deja, deci, nu se merita, doar daca vrei sa bagi in server foarte multi bani, ca dupa ceva timp sa scoti, dar eu zic ca in ziua de azi afacerile de genul sunt 'moarte'.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.