Jump to content

Event Mixt GsLs va astept pe toti

Arthas
 Share

Recommended Posts

As dori sa organizez un event cum na mai fost facut de mult. Ce inseamna ,,MIXT" ptr cei ce nu stiu : la fiecare runda se vor schimba armele ,deci fiecare runda cu alte arme/accesorii .

Nu am multe de zis vreu LINISTE si SA FITI CIVILIZATI, asa o sa am nevoie de minim 1 admin si eventul se va tine pe data de 28/02/2010 asta ar veni duminica viitoare la ora 20:00.

PREMIUL VA FI 50.000.000 din partea mea si cei dornici sa sponzorizeze sunt bine veniti.

VA asteptam cu totii sa veniti la acest event nemaipomenit si nu exista inscriere e pe gratis intrarea.

eu asi zice asa

runda 1 : mp5

runda 2 : m4

runda 3 : ak47

runda 4 : rifle

runda 5 : SDpistol

runda 6 : shotgun

runda 7 Deagle

daca sunt mai multe runde de 7 propun sa lom de la inceput armele :X stper sa se accepte ce am inpus in aces event

multumesc

Propun sa se faca la o ora mai tarzie sau daca nu sambata la o ora mai tarzie pentru ca atunci sunt cei mai multi on si 50mil suna asa de bine :) .

Edited by tudor07

La fel ca Tudor,propun sa se faca sambata.. duminica nu sunt multi ONLINE, se pregatesc de scoala!

Si inca o chestie as vrea sa-ti spun, nu vreau sa particip.. dar vreau sa te ajut in organizare, disciplina la event.. etc,ce spui ?!

poy cu armele mai vedem pana atunci si chestea ce au spuso cei 2 cu sambata e exculs din start deoarece am sedinta la ora 20:00 si dupaia merg la disco mai imi vad si de RL nu numa de sa-mp :D deci ramanae duminica la ora stabilita sau vineri cum vreti mai astept sugestii!!

poy cu armele mai vedem pana atunci si chestea ce au spuso cei 2 cu sambata e exculs din start deoarece am sedinta la ora 20:00 si dupaia merg la disco mai imi vad si de RL nu numa de sa-mp :D deci ramanae duminica la ora stabilita sau vineri cum vreti mai astept sugestii!!

mai bine vineri unii au si antrenamente sambata si nu sunt acasa sunt plecati cu familile :X schimbal pentru vineri

ba terminati cu statsurile voastre numa sa faceti posturi am zis aici postati doar reclamatii/sugestii/propuneri ,nu schimb ptr 2-3 persoane cum s-a mai zis dar am precizar mai sus sambata la ora 20:00 AM SEDINTA SI DUPAIA MERG LA DISCO !! am scrisc cu capslock sa se vada deci sambata cade din start ramane VINERI/DUMINICA ,care vreti sa schimbati vineri post cu ora si motiv , repet nu mai faceti off aiurea !!

SI INCA CEVA CEI DORNICI SA DONEZE PENTRU PREMIU :

Numele:

Level:

Suma:

Va rog respectati formularu !!

Edited by Arthas

Vineri

Motiv:Multi Playeri pleaca in weekend sau au treaba cu familia ,,,( NU EU )

Cel mai bine e Vineri toti vin de la scoala sau de la servici seara si au chef de b-zone

Votati Vineri

mda ma gandesc si eu la vineri mai astept sugestii nam apucat sa dau /ad cu rahatu asta de admbot iau cate 3-4 banuri pe zi nici nu mai intru pana nu se face!

Acuma am aflat si eu NU AM VOIE SA PUN PREMIU mai mult de 20milioane asa ca o sa respect regurile si PREMIU VA RAMANE 20 miloane !

Numai face double-post si ai grija cum te exprimi,risti sa primesti iar +10% warn.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.