Jump to content

Reclamatie Fence_gate -Mi-a dat /lock pe portita

eS ZeNoN
 Share

Recommended Posts

Nume în joc:JooNy97

Numele celui reclamat: Fence_gate

Descrierea situatiei: Pai eu ma jucam linistit cu prietenul meu Sendrel si neam dus la minat cand am venit acasa acest individ mi-a dat /lock pe portita de la casa.Si acum nu o mai pot sparge.

Martori: SendreL

Poze/Video-uri: Click

Alte precizari: Va rog un admin sa vina sa imi sparga portita aia .Va multumesc.

Nume în joc:JooNy97

Numele celui reclamat: Fence_gate

Descrierea situatiei: Pai eu ma jucam linistit cu prietenul meu Sendrel si neam dus la minat cand am venit acasa acest individ mi-a dat /lock pe portita de la casa.Si acum nu o mai pot sparge.

Martori: SendreL

Poze/Video-uri: Click

Alte precizari: Va rog un admin sa vina sa imi sparga portita aia .Va multumesc.

:)) Ma Fence_Gate este portita, asa se numeste in engleza =)) , apasa click dreapta pe portita dupa ce scrii /cinfo si fa ss la acele informatii. :)) Auzi la el a pus portita /lock la portita :)))

@,

"Fence_Gate" nu primeste nimic.

Problema ti-am rezolvato din joc inainte de a face reclamatia, dar nu am fost atent la cine a pus protectia.

P.S Fence Gate (traducere din engleza) = Portita de lemn

Deci acest "Fence_Gate" nu este jucatorul care ti-a dat /lock pe poarta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.