Jump to content

Ostropel de pui cu ardei


Helsinng
 Share

Recommended Posts

Ostropel de pui cu ardei

 

 

 

Ostropel-cu-pui.jpg

 

Ingrediente:

  • 500 g aripi si pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 300 g ardei grasi
  • 2 catei usturoi
  • 10 g faina
  • 1 legatura patrunjel
  • 75 ml ulei
  • 5 g cimbru
  • 300 ml bulion de casa
  • 5 g boia
  • sare,piper
  • 200 g rosii

 

 

 

Preparare:

-se spala carnea de pui si se portioneaza
-ceapa si ardeii se curata si se taie julien
-rosiile se oparesc si se decojesc apoi se taie felii
-se curata usturoiul . eu am facut mujdei cu sare si apa.
-se incinge uleiul si se inabusa carnea apoi se scoate pe o farfurie
-ceapa si ardeii se calesc in ulei. Se adauga rosiile din conserva. Am mai adaugat 300 ml bulion de casa. Apoi se adauga faina pe care o dizolvam in 50 ml apa. Se fierb impreuna la foc mic pana scade sosul.
-am adauga patrujelul tocat verde
-se aseaza legumele si carnea intr-un vas termorezistent si se toarne mujdeiul de usturoi. Se presara daca vrei boia, cimbru(eu n-am pus), condimente si se introduce vasul la cuptor 15 minute la foc mijlociu.

 

 

Timp Preparare: 1 h

Edited by Old Helsing
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.