Jump to content

Reclamatie Tarkan si Hu3XXX a fugit de la pvp , respecti furat de iteme

Lerrys
 Share

Recommended Posts

Nume în joc: Lerrys
Numele celui reclamat: TosunTarkan(nu stiu exact numele) si Hu3XXX
Descrierea situatiei: 1. Tarkan a zis ca face pvp cu mine si am spus ca daca fuge il filmez si il pun pe forum. Dupa ce i-am dat cu otrava si 3 splash-uri in el imediat a fugit, asta e NESIMTIRE.

2. SparkOFF avea pus contract , probabil de unii din membrii Hitmen pentru ca a avut cateva conflicte cu ei, si era impreuna cu un prieten care se apucase de nou de server si nu stia ca exista factiunea Hitmen si ca poti pune contract si ca poti fi omorat, etc. Iar Hu3XXX are casa chiar langa casa lui SparkOFF , iar acesta a venit la usa , a zis ceva gen "primiti cu colindul" , iar Gravn nu a stiut ca e membru hitman si a deschis usa. Dupa SparkOFF se intoarce acasa cu iteme FULL protectie 4 pe el(din cate stiu) si mai avea si o sabie buna, iar Hu3XXX sa tot rugat de Gravn si acesta la un momendat a deschis usa. SparkOFF era afk si era plecat de la PC , iar Hu3XXX il omora , dar ii fura si itemele.
Martori: La tarkan nu am , iar la Hu3XXX Gravn
Poze/Video-uri: La Hu3XXX nu am , dar se poate verifica pe la ora 14:00 sa intamplat.

Video Tarkan:

Alte precizari: Sa fim seriosi e o prostie chestia asta cu Hitmen , acum cateva minute alt player care abea se apucase de server a fost omorat si incepuse sa injure. Eu ii dau dreptate, cand esti atacat acasa la tine si nu poti sa dai in cel care te omoara, nu te poti apara de nici un fel.

http://imgur.com/a/ii9ta

Nu era obligat sa imi deschida usa gravn.

Si astept dovada ca m-am rugat de el sa deschida usa.

Povestea adevarata e.

Eu m-am dus sa i-au contract.

El a deschis mi-a dat foc si am intrat si am luat contractu.

Iar dupa contract a urmat suferinta:D

http://imgur.com/a/tSv46

Lerrys,baietas,unde scrie ca nu am voie sa parasesc PVP in timp ce ma bat cu cineva? :)) eu zic sa citesti regulamentul cu atentie inainte de a face o reclamatie aiurea.

O seara frumoasa ! :*

@@Lerrys,

TosunTarkan19 nu primeste nimic deoarece regula nu era trecuta in regulament in acel moment si el nu era Helper, dar in maximum 5 minute voi modifica regulamentul privind aceasta regula.

Hu3XXX nu primeste nimic, Gravn nu este obligat sa deschida, probabil voi mari suma minima de contract pentru a rezolva problema contractelor aiurea, in mod normal singura sansa de a scapa de un Hitman este sa fugi ca si pe SA-MP de altfel.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.