Jump to content

Doresc sa cumpar Level, Banii, Case etc pe serverul vostru de Sa-Mp CITIT!

padvlad1993

Recommended Posts

Doresc sa cumpar Level, Banii, Case etc pe serverul vostru de Sa-Mp CITITI !

Va pot platii doar prin PayPal dar nu stiu daca vindeti voi asa ceva, m-am inscrsi in concurs-ul vostrru de FRAGS si am acumulat cateva voturi ...

Astept raspuns daca se vinde asta doar admini hotaresc cum ar fii: BoBo , Alin.MaesT, RazR

Pe BoBo il stiu demulti ani poate ma stie si el, si pe Alin.MaesT cred ca e cel care era moderator, administrator pe forumul meu PKGZonE maidemult dar pe RazR nu-l stiu deloc.

O donatie mica la server nu strica :))

Depinde cat imi cereti va spun ca am destui $ pe PayPal ca eu fac din upload de fisiere vreo 10-20 de $ pe zi .

Daca s-ar da bani in joc pentru bani in realitate cred ca am fi o comunitate mica .. deci nu cred ca vei primi level / bani / casa pentru bani in realitate, nu suntem ca alte comunitati care pentru 10 euro iti da admin sau stiu eu ce, poti cumpara ce gasesti la Shopping.. 

Ceea ce poti cumpara,gasesti la shopping.Ceea ce ai cerut tu in acest topic nu gasesti acolo,deci nu poti achizitiona.Verifica sectiunea Shopping pentru a vedea ofertele.Topic Closed.

Tie ti se pare corect sa donezi niste bani pt comunitate si sa primesti in schimb bani in joc, casa, level si mai stiu eu ce?

Sunt altii care joaca pe server de luni bune, care stau si joaca in fiecare zi ... poti sa dai si 100 de euro ca nu primesti nimic. (inafara de cea ce e la sectiunea Shopping)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.