Jump to content

Anunt

lex

Recommended Posts

Hitman Agency isi schimba tinta, de acum ne vom ocupa in special de mafii precum Stracci care ne ataca si ne omoara aiurea. Primul nostru obiectiv va fi eliminarea factiunii cacanii dupa harta 'Stracci'. Daca o mafie incearca sa-si dea aere gen Stracci va deveni a 2-a tinta.

Fiindca nu se poate face nimica, am vorbit si cu nick15 si cu Alin si degeaba am decis sa luam aceasta masura. Acest topic are scopul de a informa pe toata lumea sa nu se bage.

Hitman Agency isi schimba tinta, de acum ne vom ocupa in special de mafii precum Stracci care ne ataca si ne omoara aiurea. Primul nostru obiectiv va fi eliminarea factiunii cacanii dupa harta 'Stracci'. Daca o mafie incearca sa-si dea aere gen Stracci va deveni a 2-a tinta.

Fiindca nu se poate face nimica, am vorbit si cu nick15 si cu Alin si degeaba am decis sa luam aceasta masura. Acest topic are scopul de a informa pe toata lumea sa nu se bage.

Ai acordul meu ca sa faci o astfel de schimbare? Nu.

Hitman Agency are un scop precis, sa indeplineasca contractele si ramana neutra fata de alte lucruri. Daca cineva va ataca fara motiv, aveti voie sa va aparati, aveti si black list.

Daca vad ca Hitman Agency se comporta ca o mafie, toti membrii vor fi scosi, inclusiv liderul.

P.S In ceea ce priveste Stracci family, de saptamana trecuta m-am horatat sa schimb liderul, insa au aparut alte lucruri... este doar o chestiune de timp.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.