AlxSpace Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Salut ! Ma numesc Alex, si am contul acesta de ceva timp. Acuma m-am decis sa ma apuc cu seriozitate de un server de Sa:Mp. De accea caut un REFFERAL (pe orice server de samp). Care e cea mai interesanta propunere, o accept. Conditii : Sa vorbeasca cu mine, sa nu stau singur ca sa ma plictisesc. Mii de scuze staff-ului daca nu am creat topicul unde trebuia. PS : Inainte sa scrieti ce si cum, scrieti si ce server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDiNG Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 RPG1: 435768 RPG2: 74141 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crudex Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 @@AlxSpace, Salut, ma numesc Daniel si am frumoasa varsta de 20 de ani, sunt o fire sociabila si care are incredere in propria fiinta, mai multe o sa afli despre mine dupa ce vei adauga refferalul meu : 665042, te voi ajuta cu bani, vom tine legatura in joc mereu, vom merge la petreceri in joc, excursii si altele, bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlxSpace Posted May 9, 2014 Author Share Posted May 9, 2014 RPG1: 435768 RPG2: 74141 Mai multe amanunte @@AlxSpace, Salut, ma numesc Daniel si am frumoasa varsta de 20 de ani, sunt o fire sociabila si care are incredere in propria fiinta, mai multe o sa afli despre mine dupa ce vei adauga refferalul meu : 665042, te voi ajuta cu bani, vom tine legatura in joc mereu, vom merge la petreceri in joc, excursii si altele, bafta ! Mai multe amanunte . Ce o sa imi dai pe level, etc. Ceva mai amplu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cast Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 @@AlxSpace[/b], Citeste-mi semnatura. Ai acolo detalii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BluEEE Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Iti recomand REFERRALUL lui Daniell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Kendrink Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Referalul lui Teylo. ( e un om serios si care acorda bonusuri ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 @, Imi cer scuze pentru off topic: DA ai mare dreptate. Teylo, cel mai bun referral si de incredere. Toti promit marea cu sarea, ca la nu situ ce level iti cumpara cont premium, ca iti da nu situ cate sunte de mii de dolari si de fapt iti scoate ochii cu cate 10 K pe lvl, asta peste lvl 20... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Ionut Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Detalii pe in semnatura, sunt de treaba si de incredere, am putini refferali da buni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulaie ToV Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Salut ! Ma numesc Alex, si am contul acesta de ceva timp. Acuma m-am decis sa ma apuc cu seriozitate de un server de Sa:Mp. De accea caut un REFFERAL (pe orice server de samp). Care e cea mai interesanta propunere, o accept. Conditii : Sa vorbeasca cu mine, sa nu stau singur ca sa ma plictisesc. Mii de scuze staff-ului daca nu am creat topicul unde trebuia. PS : Inainte sa scrieti ce si cum, scrieti si ce server. Salut. Mai jos ai 3 spoiler, aceseazal pe cel unde scrie referrals, daca iti convine baga-l Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRoPPeR Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Salut! Te invit pe RPG2 (Refferal: 41828). Am level 38 (250/150) si cont premiu. La level 1 primesti bani pentru lucruri din 24/7. La level 3 primesti licentele gratis + 4,000$. La level 5 te voi ajuta sa ajungi intr-o factiune pasnica si iti voi da sfaturi cum sa rezisti cat mai mult in ea. Voi vorbi cu liderul sa primesti tot ce trebuie. La level 7 vei primi o masina sau 20.000$. La level 10 vei primi 50.000$. Pe parcurs voi mai introduce premii. Sper ca unul din acele premii va fi si un cont premiu pe la level 30-35. Te voi ajuta sa ajungi in orice factiune doresti. Daca accepti poti da "Quote" la acest post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South PiTyK Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Esti nou pe RPG1 ?! Introdu acest cod " 204806 " atunci cand esti intrebat daca te-a adus cineva pe server, apasand "Yes", iar eu am sa iti ofer tot sprijinul financiar de care ai nevoie + bonusuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evoque Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Salut ! Ma numesc Alex, si am contul acesta de ceva timp. Acuma m-am decis sa ma apuc cu seriozitate de un server de Sa:Mp. De accea caut un REFFERAL (pe orice server de samp). Care e cea mai interesanta propunere, o accept. Conditii : Sa vorbeasca cu mine, sa nu stau singur ca sa ma plictisesc. Mii de scuze staff-ului daca nu am creat topicul unde trebuia. PS : Inainte sa scrieti ce si cum, scrieti si ce server. RPG2: Refferal 94206 şi vei primi următoarele: 1) Level 1 - 2.000$. 2) Level 3 - 5.000$. 3) Level 5 - 7.500$ / o maşină de tip Hermes ( îţi alegi tu )+ bani de licenţe. 4) Level 7 - O casă în valoare de 15.000$ / 15.000$ cash. 5) Level 10 - O maşină de tip Burrito / 20.000$ cash. 6) Level 15 - 25.000$. 7) Level 20 - 50.000$. 8) Level 25 - 100.000$. Bonusurile continuă pe parcurs, mă poţi contacta în joc, mă numesc V.endetta, te aştept. P.S.: În funcţie de cât de activ eşti şi cât de repede vei avansa, poţi primi şi nişte bonusuri cuprinse între 1.000$ si 7.500$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Skips Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 668290 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnknowneER Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 @AlxSpace, alegeti cu grija refferalul, te sfatuiesc sa iei refferal de la cineva cunoscut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Kendrink Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 Nu lua de la necunoscuti refferalul ca astia de pot pacali sa faci level mare si ei sa ia bani iar tie sa nu-ti dea nimic. Eu zic sa iti fac un cont simplu fara refferal cu bani munciti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skipper Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Vrei sa te apuci de Sa:mp pe Serverul RPG1? Eu sunt soluţia , introdu codul de Refferal - 670918 şi te voi ajuta cu bani de licenţe , de /buylevel . La level 5 te voi învăţa cum să aplici intr-o facţiune paşnică . La level 10 te voi învăţa cum să aplici într-o facţiune [gang/mafie] . La level 15 te voi învăţa cum să aplici intr-un departament [PD/N.G./F.B.I.] sau în Hitman Agency . De asemenea dacă joci mult şi te ţii de treabă îţi voi face şi cadouri de genul [Maşină - Premier - Phoenix - Club sau altă maşină] + Bani . Nu uita , introdu codul de Refferal - 670918 şi o să ai de câştigat. Te aştept pe lista mea de refferali . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlxSpace Posted May 21, 2014 Author Share Posted May 21, 2014 Puteti da /tc numai joc San Andreas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratoiu4 ZEW Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Nu se posteaza asa ceva aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperSoldierRO Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Nu stiu daca stiai, dar este ilegal sa cauti referal. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Nu lua de la necunoscuti refferalul ca astia de pot pacali sa faci level mare si ei sa ia bani iar tie sa nu-ti dea nimic. Eu zic sa iti fac un cont simplu fara refferal cu bani munciti Nici eu nu susțin referralele. Topic Closed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.