Jump to content

Caut REFFERAL !

AlxSpace

Recommended Posts

Salut ! Ma numesc Alex, si am contul acesta de ceva timp. Acuma m-am decis sa ma apuc cu seriozitate de un server de Sa:Mp. De accea caut un REFFERAL (pe orice server de samp). Care e cea mai interesanta propunere, o accept.

Conditii : Sa vorbeasca cu mine, sa nu stau singur ca sa ma plictisesc.

Mii de scuze staff-ului daca nu am creat topicul unde trebuia. PS : Inainte sa scrieti ce si cum, scrieti si ce server.

@@AlxSpace, Salut, ma numesc Daniel si am frumoasa varsta de 20 de ani, sunt o fire sociabila si care are incredere in propria fiinta, mai multe o sa afli despre mine dupa ce vei adauga refferalul meu : 665042, te voi ajuta cu bani, vom tine legatura in joc mereu, vom merge la petreceri in joc, excursii si altele, bafta !

RPG1: 435768

RPG2: 74141

Mai multe amanunte

@@AlxSpace, Salut, ma numesc Daniel si am frumoasa varsta de 20 de ani, sunt o fire sociabila si care are incredere in propria fiinta, mai multe o sa afli despre mine dupa ce vei adauga refferalul meu : 665042, te voi ajuta cu bani, vom tine legatura in joc mereu, vom merge la petreceri in joc, excursii si altele, bafta !

Mai multe amanunte . Ce o sa imi dai pe level, etc. Ceva mai amplu.

@, Imi cer scuze pentru off topic:

DA ai mare dreptate. Teylo, cel mai bun referral si de incredere. Toti promit marea cu sarea, ca la nu situ ce level iti cumpara cont premium, ca iti da nu situ cate sunte de mii de dolari si de fapt iti scoate ochii cu cate 10 K pe lvl, asta peste lvl 20...

Salut ! Ma numesc Alex, si am contul acesta de ceva timp. Acuma m-am decis sa ma apuc cu seriozitate de un server de Sa:Mp. De accea caut un REFFERAL (pe orice server de samp). Care e cea mai interesanta propunere, o accept.

Mii de scuze staff-ului daca nu am creat topicul unde trebuia. PS : Inainte sa scrieti ce si cum, scrieti si ce server.

Salut.

Mai jos ai 3 spoiler, aceseazal pe cel unde scrie referrals, daca iti convine baga-l

Salut! Te invit pe RPG2 (Refferal: 41828). Am level 38 (250/150) si cont premiu. La level 1 primesti bani pentru lucruri din 24/7. La level 3 primesti licentele gratis + 4,000$. La level 5 te voi ajuta sa ajungi intr-o factiune pasnica si iti voi da sfaturi cum sa rezisti cat mai mult in ea. Voi vorbi cu liderul sa primesti tot ce trebuie. La level 7 vei primi o masina sau 20.000$. La level 10 vei primi 50.000$. Pe parcurs voi mai introduce premii. Sper ca unul din acele premii va fi si un cont premiu pe la level 30-35. Te voi ajuta sa ajungi in orice factiune doresti. Daca accepti poti da "Quote" la acest post.

RPG2: Refferal 94206 şi vei primi următoarele:

1) Level 1 - 2.000$.

2) Level 3 - 5.000$.

3) Level 5 - 7.500$ / o maşină de tip Hermes ( îţi alegi tu )+ bani de licenţe.

4) Level 7 - O casă în valoare de 15.000$ / 15.000$ cash.

5) Level 10 - O maşină de tip Burrito / 20.000$ cash.

6) Level 15 - 25.000$.

7) Level 20 - 50.000$.

8) Level 25 - 100.000$.

Bonusurile continuă pe parcurs, mă poţi contacta în joc, mă numesc V.endetta, te aştept.

P.S.: În funcţie de cât de activ eşti şi cât de repede vei avansa, poţi primi şi nişte bonusuri cuprinse între 1.000$ si 7.500$.

Nu lua de la necunoscuti refferalul ca astia de pot pacali sa faci level mare si ei sa ia bani iar tie sa nu-ti dea nimic. Eu zic sa iti fac un cont simplu fara refferal cu bani munciti

Vrei sa te apuci de Sa:mp pe Serverul RPG1?

Eu sunt soluţia , introdu codul de Refferal - 670918 şi te voi ajuta cu bani de licenţe , de /buylevel .

La level 5 te voi învăţa cum să aplici intr-o facţiune paşnică .

La level 10 te voi învăţa cum să aplici într-o facţiune [gang/mafie] .

La level 15 te voi învăţa cum să aplici intr-un departament [PD/N.G./F.B.I.] sau în Hitman Agency .

De asemenea dacă joci mult şi te ţii de treabă îţi voi face şi cadouri de genul [Maşină - Premier - Phoenix - Club sau altă maşină] + Bani .

Nu uita , introdu codul de Refferal - 670918 şi o să ai de câştigat. Te aştept pe lista mea de refferali .

Nu lua de la necunoscuti refferalul ca astia de pot pacali sa faci level mare si ei sa ia bani iar tie sa nu-ti dea nimic. Eu zic sa iti fac un cont simplu fara refferal cu bani munciti

Nici eu nu susțin referralele.

Topic Closed!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.