Jump to content

Help ! :))

cosm1n892

Recommended Posts

*Hei, vad ca ai nevoie de ajutor. Zis si facut, mai jos iti voi explica tot ceea ce trebuie sa stie un `newbie` despre comunitatea oficiala B-Zone. Bun, deci aceasta comunitate beneficiaza 4 servere RPG, 3 putand fiind accesate. Cele 4 servere de pe B-Zone sunt: RPG.B-Zone.Ro [Test Server] - [serverul acesta nu este accesibil, dar din cate stiu a fost folosit sau inca este pentru depistarea bugurilor] / RPG.B-Zone.Ro [RPG1] - [Care este serverul RPG principal de pe aceasta comunitate, fiind accesibil tuturor si condus de catre echipa de admini ce-l au in frunte pe administratorul Kelton] / RPG2.B-Zone.Ro [RPG2] - [Care este serverul secundar de pe aceasta comunitate, fiind accesibil si condus de catre echipa de admini ce-l au in frunte pe administratorul Nicolas] / MOVIE.B-Zone.Ro [Movie server] - [Care este serverul folosit pentru intocmirea unor filmulete legate de SA:MP sau altceva ce poate aduce un beneficiu intr-un fel sau altul. Bineinteles, fiind accesibil tuturor doritorilor]. Pentru a putea vizualiza toate factiunile si topicurile lor, apasa pe urmatoarele cuvinte scrise colorat: RPG1 Peaceful Factions - RPG1 Gangs - RPG1 Departments / RPG2 Peaceful Factions - RPG2 Gangs - RPG2 Depatments | Aici poti vizualiza pe gratis toate factiunile prezente pe serverele RPG, plus topicurile de care beneficiaza. [Atentie! Topicurile variaza de la o factiune la alta si de la un server la altul! In cazul in care dai test pe RPG1, nu invata de la RPG2, si viceversa! Se pot face foarte mari confuzii!]. Bineinteles, in cazul in care vrei sa aplici undeva, acceseaza acest SITE deoarece dupa noul update, toate aplicatiile au fost trecute de pe forum pe site-urile RPG de care beneficiem. Sper ca te-am ajutat! Daca mai doresti informatii suplimentare sau sa luam fiecare subiect si sa-l dezbatem in amanunt, cauta-ma pe RPG1. Numele meu este Edutuu iar numarul de telefon este 865-0015. Suna-ma folosind comanda [/call 8650015] iar eu iti voi raspunde daca o sa fiu ONLINE. O dimineata/zi/seara buna iti doresc si spor maxim la joc!

@@cosm1n892

@@cosm1n892, Nu trebuia sa mai faci un post nou, trebuia sa intrebi tot in acel topic, poftim: http://forum.b-zone.ro/forum/1111-rpg2b-zonero7777-roleplay/

In linkul care ti l-am dat ai tot acolo, toate factiunile, citeste regulamentul si vei vedea ca nu e greu !

Closed.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.