Jump to content

Nelamurire rank-bar.

XannyS.

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: Am vazut ca multi jucatori au acele rankbar-uri sub avatar pe forum , gen : V.I.P, Moderator etc. Care sunt standardele pentru acordarea unui asemenea lucru si cine o face?

Screenshot (în caz că este necesar): -

Sunt acordate de moderatorii forumului. Playerii care au avut functii importante sau sunt foarte vechi si au ajutat serverul au VIP, cei care detin un server de cs au CS-Team, moderatorii de la diferite categorii ale forumului ai moderator s.a.

Întrebarea / Nelămurirea: Am vazut ca multi jucatori au acele rankbar-uri sub avatar pe forum , gen : V.I.P, Moderator etc. Care sunt standardele pentru acordarea unui asemenea lucru si cine o face?

Screenshot (în caz că este necesar): -

Îți explic eu.

Grupurile Moderator și Designer sunt acordate de un Global Moderator.

Grupurile CS-Team, JB-Team etc. le primești de la Bobo dacă alegi să-ți deschizi un server pe B-Zone. Poți să alegi cine să mai primească grupul acela.

Grupul VIP îl primesc cei care au ajutat comunitatea destul de mult. NU se donează pentru VIP.

Grupurile RPG Admin SAMP, RPG Leader, RPG Helper etc, le primesc doar cei ce fac parte din stafful serverului RPG1 și serverului RPG2, staff ales de către Kelton sau Nicolas, în funcție de server, RPG1, respectiv RPG2.

Dacă mai ai nelămuriri, mă poți contacta prin PM.

Îți explic eu.

Grupurile Moderator și Designer sunt acordate de un Global Moderator.

Grupurile CS-Team, JB-Team etc. le primești de la Bobo dacă alegi să-ți deschizi un server pe B-Zone. Poți să alegi cine să mai primească grupul acela.

Grupul VIP îl primesc cei care au ajutat comunitatea destul de mult. NU se donează pentru VIP.

Grupurile RPG Admin SAMP, RPG Leader, RPG Helper etc, le primesc doar cei ce fac parte din stafful serverului RPG1 și serverului RPG2, staff ales de către Kelton sau Nicolas, în funcție de server, RPG1, respectiv RPG2.

Dacă mai ai nelămuriri, mă poți contacta prin PM.

Closed!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.