Jump to content

Inimioare cu sos de rosii


Helsinng
 Share

Recommended Posts

Inimioare cu sos de rosii

 

52f4fb4d3b807.jpg

 

Ingrediente pentru 10 persoane

  • 1 catel Usturoi 250g
  • 2 linguri Ulei 1L Promienna
  • 2 buc Rosii tocate Nostia
  • 1 lingurita Boia de ardei dulce Mikado
  • 1 lingurita Zahar Cristal Castello
  • 1 buc Aluat foietaj Frozen Dream
  • 1 legatura Patrunjel/Marar
  • dupa gust Piper negru macinat Mikado
  • dupa gust Sare de mare Castello
  • 1 buc Ceapa

 

 

 

 

 

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 200°C si asaza intr-o tava hartie de copt.
2. Tai fin ceapa si usturoiul si prajeste-le ulei incins, potrivind de sare, piper si ghimbir. Adauga rosiile, condimenteaza cu boia de ardei, pune si zaharul si lasa pe foc pana cand lichidul se evapora. Pune apoi tigaia deoparte si lasa sosul la racit..
3. Intre timp, desfa aluatul si taie-l in forma de inimi. Transfera-le in tava si coace-le in jur de 10 minute, pe raftul din mijloc. Scoate-le din cuptor si lasa-le la racit.
4. Intinde mixul de rosii peste inimile din aluat. Garniseste fiecare inima cu o frunza de patrunjel si serveste-le.


Pofta buna!

 

Edited by KoKoTe
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.