Bebell Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 (edited) 1. 2. 3. sper sa va placa Edited March 1, 2010 by bebel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Bloo Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 sunt frumoase bravo!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pSih0paT Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Al 3-lea este cel mai reusit . Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooper Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Sunt fain facute bravo Dar ai mici greseli .. la lucrarea 1 trebuia sa incadrezi tot scrisul in pagina ..... la lucrarea 2 trebuia sa integrezi personaju mai bn si efectele trebuiau puse mai bn , nu folosi niciodata intr-o lucrare toate culorile ..... si a 3 e foarte faina imi place chiar nu am nik de zis despre ea doar scrisu ala b-zone community , nu trebuia sai dai bevel and emboss . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted March 1, 2010 Author Share Posted March 1, 2010 dap ms de sfaturi chiar aveam nevoie.. daca m-ai aveti spuneti-mi , ca data viitoare sa numai fac aceleasi greseli:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papy Gabriel Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Primul e cel mai frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByCorLeoNe Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 cam simple.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLaU Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 A treia este cea mai reusita Link to comment Share on other sites More sharing options...
South M i h a i Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Sunt frumoase , mai asteptam sa mai faci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Frumushele imi place Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Frumushele imi place Si noi vorbim romaneste? A 3-a parca se mai aproprie de ceva mai bun, dar fonturile si incadrarea lor in imagine o faci #cenzurat#... Se vede ceva asemanator la paint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts