Jump to content

Problemă GTA .

Layzz

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: Salut, de curând, am băgat acel mod anti - afk, și nu mi-a mers, l-am șters, și când am intrat în GTA, îmi apărea totul în rusă, ( modul era șters ), am ieșit, am intrat din nou, și îmi dă crash cum intru acum. Am încercat să îl reinstalez, dar nu merge nici reinstall, uitați ce îmi apare.
Screenshot (în caz că este necesar)
: http://i.imgur.com/ad2wHjn.png

Sper să mă ajutați, vă rog, ofer +, celui care mă ajută.

Da un restart la PC, sterge folderul cu GTA San Andreas, sterge modul din calculator, mai da un restart la PC apoi incearca sa il dezinstalezi. Ti-a ramas acea aplicatie in cache si de aceea nu prea poti sa stergi. Daca nu, foloseste un program gen CCleaner si scapi de probleme rapid.

Da un restart la PC, sterge folderul cu GTA San Andreas, sterge modul din calculator, mai da un restart la PC apoi incearca sa il dezinstalezi. Ti-a ramas acea aplicatie in cache si de aceea nu prea poti sa stergi. Daca nu, foloseste un program gen CCleaner si scapi de probleme rapid.

Mulțumesc, da am reușit să-l dezinstalez cu revo uninstaller pro.

SOLVED.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.