Jump to content

Cum ajung VIP pe forum?

RakneTT VIP

Recommended Posts

Model pentru întrebări:
Întrebarea / Nelămurirea: Am o intrebare cum as putea sa devin VIP pe forumsi unde as putea sa sa fac aplicatie sa imi dati sectiunea va rog frumos.
Screenshot (în caz că este necesar):
Nu este cazul.

@, Trebuie sa ajuti comunitatea pentru a deveni membru VIP, iar cand zic sa o ajuti ma refer la urmatoarele lucruri: Sa fii admin, helper, sa ajuti la scriptare, si multe altele, ori sa donezi bani reali, succes!

Pentru a fi VIP iti trebuie ceva vreme in cadrul comunitatii, sa fi detinut ceva functii importante, precum: Admin, Helper, Moderator al mai multor categorii, sau sa donezi o suma de bani pe Shop, astfel incat fondatorul considera ca meriti dreptul de a avea titlul de persoana importanta.

1. Trebuie sa ai ceva vechime pe comunitate, de la 2 ani in sus, putine exceptii in care sunt VIP cu vechime de 5-6 luni, probabil aceia au ajutat cu ceva foarte importat.

2. Trebuie sa fi ajutat comunitatea cu ceva, sa fi stat mult intr-o functie(pe forum), sa fi dezvoltat ceva pe comunitate, sa fi contribuit cu bani, etc.

Salut! Sunt doua moduri prin care poti devenii VIP:

1) Trebuie sa ai o vechime pe comunitate foarte mare. Sa fi contribuit foarte mult in cresterea comunitatii etc.

2) Prin "achizitii" multiple de pe clienti.b-zone.ro. Daca cumperi de approx. 100-150Eur, ai mari sanse, cel putin asa am auzit de la altii.

@, Pentru a deveni un membru VIP trebuie sa muncesti mult .Daca nu doresti sa muncesti ,poti dona iar la o suma anume Bobo va sti daca meriti sau nu.Eu unul am castigat VIP-ul muncind ca moderator.O zi buna si succes.

Trebuie sa ai o functie si sa donezi bani ,sa ajuti comunitatea cu ceva

nu trebuie sa donezi nimic, eu nu am donat nimic. Doar mi`am lasat "amprenta" pe aici.

Pentru VIP, nu se doneaza, asta il primesti cand ai facut ceva pentru comunitate sau cand "cei de sus" considera ca ai facut ceva

Pentru a obtine VIP pe comunitate, dupa parerea mea, trebuie sa faci ceva semnificativ pentru forum sau unul dintre serverele forumului, succes!

@, Trebuie sa ajuti comunitatea pentru a deveni membru VIP, iar cand zic sa o ajuti ma refer la urmatoarele lucruri: Sa fii admin, helper, sa ajuti la scriptare, si multe altele, ori sa donezi bani reali, succes!

Closed!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.