Blade Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Am si eu o intrebare pentru admini si restu stafului care se ocupa de samp! Problema ar fi urmatoarea: Eu pe accountul meu ( Blade_Trinity ) am full de bani adica 2 miliarde...si am 1 singur calculator...fratimiu a inceput sa joace si el samp si a facut lvl 5 si il tin si pe al lui deschis pe al 2 -lea administrator...si am trimit vreo 500 M lui pentru ca azi trebuia sa primesc datoriile de la niste playeri si m-au sunat 2 admini Mr.Ionuc pe /tv , iar piticul pe /call am explicat problema ...ionuc a zis oke...dar piticul mi-a zis de cont clona etc...eu vreau sa stiu daca este asa mare nevoie sa nu il tin pe fratimiu deschis pe al 2 -lea administrator ( a lu mama ) pentru ca nu vreau sa iau /ban aiurea... As dori o lamurire din partea adminilor:D multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piticul Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Daca nu e minciuna cu fratetu', da, poti sa-l tii, totusi contul lu' fratitu' are 500.000.000 daca nu ma insel, la level 5 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 nu are 900M pentru ca al meu este full si azi e ziua datoriilor si deaceea ati inceput sa banuiti...ca i-am trimis mai mult deodata...si ii are pentru ca la mine este full cum am mai zis:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
eS eNdz0rw0w Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 exista comanda /charity , nu mai da inprumuturi aiurea , strici economia , vad pe server CINE VREA BANI PM Bladde , daca nai ce face cu ei dale /charity nu strica economia Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuNeEeRi Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Ce face aceasta comanda /charity ? Sunt curios de mult . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 Ce face aceasta comanda /charity ? Sunt curios de mult . Cu aceasta comanda donezi bani primarului ( cel putin asa mi-a zis piticul ) In continuare astept parerile si celorlalti admini! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Sunt curios de unde ai strans tu 2 miliarde, cred ca stiu si cum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 razr eu stiu de unde a facut rost de bani deci asculta aici foarte atent si sa incerci si tu asa deci: <REMOVED> (acuma nu vrei sa afle tot serverul?) deci iti trebe doar 100 k si un lag IMENS sa ai si se rezolva.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreysnk Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 da mah,asa am facut si eu,da eu nu aveam nici bit commet nici nimik,am net cu vodafone,aveam 10k la mine am bagat de 3 ori,nu scadea si am luat ban )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 deci inca o dovada ca se poate asa ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domminic Torreto Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Nu se poate, iei ban pentru money cheat. Poate ca e acest bug care actioneaza la lag, dar Admbot-ul e destul de avansat. Va sfatuiesc sa nu incercati.Excess nu ar trebuii sa zici chestiile astea aici, pt astfel de buguri, contacteaza un administrator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Suntem romani, suntem destepti cand vine vorba de hotie ... pana acuma am aflat 2 metode de a obtine bani fara cheat-uri. Probabil ca pe viitor vom rezolva aceste scapari. CLOSED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.