Jump to content

Bebell Design

Bebell
 Share

Recommended Posts

Weehaa super misto :))

Scuza.mi entuziasmul, ascult muzica :))

Frumos lucrat, frumos, dar :-? Nori cu efecte abstracte? :-? Hmm, singurul lucru care nu prea are logica acolo.

In rest super >:D<<'> .

Check out my latest creation :D.

Weehaa super misto :))

Scuza.mi entuziasmul, ascult muzica :))

Frumos lucrat, frumos, dar :-? Nori cu efecte abstracte? :-? Hmm, singurul lucru care nu prea are logica acolo.

In rest super >:D<<'> .

Check out my latest creation :D.

Din cate stiu eu toate c4d sunt abstracte , gandestete ai vazut vreodata un om in nori? , se potriveste abstractu cu norii ,toate au o legatura daca stai sa le pui cap la cap.

da sunt bune lucrarile,dar daca eu faceam una de genu,si integram textul asa,voi marii designeri :-@ sareati cu gura pe mine,"textul nu e integrat bine" .....ai acelasi stil,lucrezi cu aceleasi efecte,schimbale,inca esti un incepator,photoshop,nu e facut doar pentru asta,cand vei sti corecta o imagine perfect,sa ma contacezi,sau chiar sa creezi una,beginner :-J , :-J is doar niste nimicuri,o imagine arata cel mai bine cat de simplu se poate,dar voi innebuniti cu Starcraft si warcraft sigur,suneti maniaci..... hai bft.

yakim in locul tau nu as comenta. mai bine veziti de treba ta, cand oi ajunge si tu sa faci mai vorbim, Observ ca ai ceva cu designeri, nu iti convine esti liber sa iti alegi o alta comunitate, ai grija cum vorbesti data viitoare.

yakim in locul tau nu as comenta. mai bine veziti de treba ta, cand oi ajunge si tu sa faci mai vorbim, Observ ca ai ceva cu designeri, nu iti convine esti liber sa iti alegi o alta comunitate, ai grija cum vorbesti data viitoare.

Stii, ai zis de Designeri, si m-am simtit. Vezi-ti de treaba ta, eu nu am luat Designer ca ii era lui lexutzu, respectiv Bobo mila de mine.

Edited by SmithWilliams
Nu mai comenta aiurea.

new :

67780988268002423167.png63203174912768314787.png

84531989065497240921.png87535162119641545903.png

11389971516882784036.png

Excelent Bebell.V1 arata bine.

Yakim am mai discutat cu tine , daca ti-e ti se pare ca te criticam degeaba e treaba ta.Dar noi incercam sa te invatam ceva.

Si cum zici tu , Tutorial bun cu experti "din lumeeeee" , zici ca e mare filosofie :-@.

Fiecare are parerea lui.Eu pot sa-ti aduc un tutorial facut de Dezierr , dau un exemplu, care stim cu toti cat de experimentat este , si sa-ti zic ca nu e buna integrarea , sau ca nu imi place.

De ce zic asta ? , deoarece nu este genul meu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.