Jump to content

Reclamatie User Richter

guglutz

Recommended Posts

dupa cum spune si titlul, userul Richter mi-a dat teapa cand am incercat sa-i cumpar contul de steam ( http://forum.b-zone.ro/topic/200138-vand-cont-de-steam-contine-cs-go/ ). Ca dovada am conversatia de pe skipe, si poza cu paysafecardul pe care i l-am dat si apoi a iesit de pe skipe. Din nefericire nu stiu cum sa va dau si conversatia de pe steam in care a mai intrat un user care sa-mi confirme ca e de incredere, pentru ca mi-a dat remove si de pe steam de la friends.

post-69497-0-50096400-1402403761_thumb.jpg

Hmm, aceasta este o secțiune adresată întrebărilor și nelămuririlor. Vorbește cu moderatorul de la secțiunea Market sau cu un Global Moderator / Fondator. Dar, dacă ai fost înșelat, e doar vina ta și a celui pe a cărui încredere te-ai bazat. Nu cred că îți va răscumpăra cineva greșeala, cu excepția acestui Richter, care din politețe ar putea să îți returneze paysafecard.

Ia legatura cu Moderatorul de la Market, oricum, dupa parerea mea, este vina ta. Nu ar trebui sa dai bani la persoane necunoscute. Raman la parerea ca nu ar trebui sa se faca afaceri cu conturi/jocuri, cel putin nu online. Cel mai bine iti faci singur sau te intalnesti undeva fata in fata cu persoana respectiva.

Ia legatura cu moderatorul de la Market, banii nu stiu daca ii mai vei recupera, insa daca vei lua legatura cu moderatorul, acesta nu va mai putea da tepe si nu i se va mai permite sa posteze pe B-zone.

Moderatorul de la Market este Just Xes. Ia legătura cu el prin PM.

Topic Closed!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.