Jump to content

Nelamurile referrals.

RainMann

Recommended Posts

@, Salut, refferal = jucatorii adusi de mine pe server, este o legatura, cont forum - cont joc - refferal, ti-ai creeat cont pe server ? Daca nu ti-ai facut inca, poti baga refferaul meu si te voi ajuta cu tot ce vei avea nevoie, cei care au adusi pe server cei mai multi jucatori(refferal), primesc premii in joc, level up, bani si altele, de asta toti trag sa aiba cati mai multi jucatori la 'refferal', succes !

@, Spre exemplu daca tu bagi refferalul meu, de fiecare data cand folosesti comanda /buylevel pentru a trece la nivelul urmator mie imi aduci un anumit nr. de respect points si niste $. Banii si punctele care le primesc de pe urma ta cresc odata cu levelul tau.

Jucatorul care adauga refferal-ul cuiva nu beneficieaza de nimic, doar daca persoana la care este pe refferal doresti sa il ajute financiar, insa cel ce il are pe refelal beneficiaza de bani si rp-uri in functie de level-ul pe care il face cel care a adaugat refferal-ul.

Jucatorul care adauga refferal-ul cuiva nu beneficieaza de nimic, doar daca persoana la care este pe refferal doresti sa il ajute financiar, insa cel ce il are pe refelal beneficiaza de bani si rp-uri in functie de level-ul pe care il face cel care a adaugat refferal-ul.

Closed!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.