Jump to content

Ciocanele de pui crocante


Sylvyu Google
 Share

Recommended Posts

rDoZLlh.jpg

Ingrediente:

12 ciocanele
5 linguri faina
6 linguri pesmet
3 oua
ulei pentru prajit
sare
piper
Mod de preparare:
Curatam ciocanelele ,le spalam si le tapetam cu un prosop de hartie,pentru a le zvanta.
Asezam ciocanelele pe un platou si le condimentam cu sare si piper.
Ouale le condimentam cu sare si piper si le amestecam bine cu furculita.
Faina si pesmetul le punem separat in cate un castronel.
Tapetam ciocanelele cu faina,le trecem prin ou,apoi prin pesmet si le asezam pe un platou.
Intr-o cratita cu pereti mai grosi,incingem uleiul si punem ciocanelele la prajit.
Le prajim la foc mic aproximativ 20-25 de minute,pentru a fi bine patrunse si sa nu se arda.
Pot fi servite cu cartofi prajiti ,diferite salate ,etc.

Sursa: http://www.bucataras.ro

Edited by Sylvyu Google
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.