Jump to content

Bug - /tie, heal , tunning.

TLG JustRed

Recommended Posts

Nick-ul tau: JustRed
Descrierea bugului: Buna ziua, doresc sa raportez un bug descoperit in urma cu 2 ore cu ajutorul lui Lolek.

In acest moment pe server sunt 2-3 persoane care au aflat deja de acest bug si se raspandeste rapid vestea, si de aceea doresc sa il raportez pentru a fi reparat, este un bug unde se poate face foarte mult abuz mai ales la waruri.

Descrierea acestui bug este faptul caci eu cand primesc /tie de la cineva si intram in tunning, eu voi primi desync si voi putea da f dupa ce iesim din tunning, pot folosi orice comanda ca si alti sau sa trag cu orice arma, acest bug nu este cu noroc sau pot primi numai uni playeri, oricine primeste bugul daca face acest abuz...

Chiar azi am testat cu 3 persoane pe g si toate au primit desync. Insa am mai testat un lucru, eu tocmai am iesit din tunning, bun dau f sa ia si colegul bug, ii dau tie, iesim din tunning, el se da jos din masina si de asemenea primeste bug ca si mine inainte, insa mie imi va disparea bugul cum se intampla nu stiu...dar am ramas si eu surpins, chiar sa imi dispara dupa, puteti testa si voi, dar nu faceti abuz pana se va rezolvat, pentru aceasta treaba se baneaza...aveti grija.

P.S Este un bug foarte mare, deoarece este diferenta intre desync si acest bug, la desync dupa ce ii ucizi pe playeri care ii vezi nu iti mai apar dupa ce revin, la acest bug chiar daca mori sau ii ucizi si revin ii vei vedea ca si un player fara bug iar tu nu vei muri

SE POATE OBSERVA USOR CINE FACE ACEST BUG DUPA MODUL CUM TRAGE CU ARMA, LA DESYNC NU ARATA ASA....Va doresc o zi buna si sper sa se rezolve acest bug cat mai repede!
Screenshot(s): http://imgur.com/a/kZUmM

@TLG JustRed, nu primesti desync, doar primesti un freeze, deoarce cand intrii in tunning primesti freeze. Iar faptul ca nu-ti scade din viata este facut ca sa nu te poata omor alti jucatori cat ai [/tie]. Singura problema ar fi ca se primeste unfreeze si la cei cu /tie la iesirea din Tunning.

@TLG JustRed, nu primesti desync, doar primesti un freeze, deoarce cand intrii in tunning primesti freeze. Iar faptul ca nu-ti scade din viata este facut ca sa nu te poata omor alti jucatori cat ai [/tie]. Singura problema ar fi ca se primeste unfreeze si la cei cu /tie la iesirea din Tunning.

Inteleg, dar este un bug, din moment ce eu pot ucide playeri si mie nu imi scade din viata...iar daca dau eu tie la altu si iesim dupa din tunning mie imi dispare bugul fara /untie sau altceva.

Infine de acest bug iti dai seama ca se poate abuza la greu, nu poate zice nimeni ca nu este un bug, ar trebui sa ai tot tie chiar daca iesi din tunning..

@@kobo,

Salut! Eu sunt LoLeK! Totusi este un bug. Am incercat pe mai multe persoane si peste tot e aceeasi situatie. De acest bug pot abuza mafiile care sunt langa un tuning. JustRed trage cam cel mai bine din 69 asa ca eu plec cu el la tuning de langa Car Rent si executam acest bug. Ce crezi ca se va intampla? Voi veti primi report cum ca el e codat, nu? Dar nu e, este doar un bug care trebuie reparat rapid.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.