Ryno Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Sunt frumusele, mai ai de invatat putin. Urmareste niste tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizzle Posted March 16, 2015 Author Share Posted March 16, 2015 Am incercat sa raspund la cateva cereri. Si un logo Astept sfaturi / pareri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja Milijic Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Pentru inceput mi se par ok. Continua sa exersezi si vei fi mai bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Holmes Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Nu stiam ca lucrezi in PS Wizzle, oricum, pentru inceput, sutn destul de bine, mai exerseaza integrarea imaginii, si joaca-te pe la text cu efecte.. etc, sper ca stii la ce ma refer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizzle Posted March 16, 2015 Author Share Posted March 16, 2015 @@South Holmes, am zis sa incerc si eu. Multumesc de sfaturi, o sa tin cont de ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper. Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Good Work ! Felicitari . (make one for me) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parker X Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Topic inactiv. ! Daca vrei unlock dai pm unui designer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts