RakneTT VIP Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 Întrebarea / Nelămurirea: Vreau si eu sa stiu unde gasesc paginile de aplicare pentru helper si admin ca am vazut ca multi devin helperi dar nu vad unde fac aplicatia se poate va rog.Screenshot (în caz că este necesar): - Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Radu Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 Întrebarea / Nelămurirea: Vreau si eu sa stiu unde gasesc paginile de aplicare pentru helper si admin ca am vazut ca multi devin helperi dar nu vad unde fac aplicatia se poate va rog. Screenshot (în caz că este necesar): - Salut, pentru funcţia de admin nu se fac aplicatii. Pentru functia de helper poti aplica aici RPG2 sau aici RPG. Momentan nu poţi aplica deoarece topicurile sunt închise. Te sfătuiesc ca înainte de a aplica să citeşti cerinţele. Noroc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 Salut, pentru funcţia de admin nu se fac aplicatii. Pentru functia de helper poti aplica aici RPG2 sau aici RPG. Momentan nu poţi aplica deoarece topicurile sunt închise. Te sfătuiesc ca înainte de a aplica să citeşti cerinţele. Noroc! Pe lângă ceea ce este mai sus, trebuie să știi că aplicațiile le vezi doar după ce ai 500 de mesaje pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.