Jump to content

[B-Zone TV] - Trailer Remember The Name [rTn]

Adi007
 Share

Recommended Posts

Eu n-o sa mai dau inainte cu gramatica si micile greseli de filmare fiindca s-a tot spus de persoane mai apte ca mine, asa ca-mi ramane sa te felicit pentru starea pe care ai imprimat-o filmuletului. Bravo. In urmatorul o sa fie inca si mai bine.

@, Multumesc! Apreciez ca-mi apreciezi videoclipul:))

@@Dorian Grey, Multumesc si da, pe viitor promit sa fiu atent si la detaliile mai mici. Eu inca astept sa-mi spuneti daca ati remarcat detaliul de care imi era frica ca o sa-mi fie reprosat :))

Poate acum ca ti-a zis toata lumea ca engleza ta nu seamana cu a celorlalti vei folosi limba romana sau un dictionar.

Degeaba o dai tu cu replici " am stat 5 minute", sau " nu conteaza asa mult", ba conteaza, replicile alea descriu clanul si clipul.

Iti sugerez sa stergi clipul si sa refaci replicile.

Edited by BadDriver ENB by Robert

@@BadDriver ENB by Robert, Pai n'am ascultat, nu ascult si n-o sa ascult ce spui tu :))

Putea sa ma injure toata comunitatea, ca de sters nu-l stergeam. Lasa-mi engleza mea, si vezi-ti de ENB-urile tale. Daca e sa fac pe cineva de ras, ma fac pe mine...asa ca nu-ti face griji, nu te preocupa de clipurile mele.

Orice lucru poate fi reeditat, asa ca nu e mare paguba ca s-au facut mici greseli de gramatica.

Mersi Ady007 si restul trupei pentru munca depusa, o sa mai avem proiecte pe viitor si sunt sigur ca vor iesi bine.

Bravo ti-a iesit foarte bine spre excelent.Se vede ca ai experienta mare in asta, si ca-ti faci treaba la un nivel inalt.

Iti urez mult succes si sa continui sa faci filme ca acesta.

@, Asa este, 69 4 EVER! Niciodata nu moare, dar eu ma gandeam sa implic 69 pentru ca tot sunt in gang si...are skinuri mai frumoase :)).

@@Rover, @, @@Wissh69, Multumesc, apreciez punctul vostru de vedere.

@@DuraceLL, Nu cred ca mergea...un trailer e un trailer...si rebuie sa prezinti din prima, tot. Nu pe parti, cu "to be continued" sau "coming soon".

2 Mici erori sunt scapate de'a lungul clipului. Daca nu va dati seama, va spun un interval (de la secunda xx:yy la secunta xx:yy). Bafta!

La început echipa rTn arată cam aşa:

Cei 4: Skin_3.png + Skin_61.png + Skin_57.png + Skin_113.png

Cei 3: Skin_116.png + Skin_2.png + Skin_269.png

Cei 2: Skin_292.png + Skin_294.png

În total 9.

0:39 - maşina de nicăieri

0:39 - 0:52 - Ei pleacă pe autostrada spre LS. la 0:52 ei merg tot pe autostradă, de data asta spre LV(nu sunt sigur)

1:04 - ăla trage în perete

1:12 - actorul cu skin Skin_116.png e omorât. Skin-ul ăsta trebuia să facă parte din rTn, nu?

1:57 - Un actor s-a pierdut. Un skin s-a schimbat

Skin_57.pngSkin_113.png - Ăştea nu mai sunt, dar a venit ăsta: Skin_8.png

2:27 - Grasu Skin_269.png se transformă în CJ Skin_0.png(cu haine verzi)

3:20 - Ăsta(Skin_116.png) îl omoară pe ăsta(Skin_116.pngparadox), care a murit deja la 1:12, la fel şi ceilalţi doi piers.

3:34 - S-au mai pierdut 2 membrii rTn, acum sunt 6. Big Smoke a apărut(Skin_269.png) din nou.

Aste sunt greşelile. Primesc +? 8->

Edited by paulyks

@@paulyks,

Singurele lucruri semnificative si la care ma refeream sunt ca rank 1 GSB s-a transformat in Lider GSB(2:27) si ca un 69Pire Mobs member, omara alt 69 Pier Mobs member(3:20). Restu's nesemnificative. Ca asa, daca ar fi sa le luam pe toate in calcul, uite-te intre 0:00 - 0.11. Si acolo e un foarte foarte mic aspect, putin amuzant :)) care mi-a scapat.

Da , primesti +1 :D

Edited by Ady007

@, al doilea detaliul poate fi acesta ?

In minutul 00:00 - 00:11 gasim 6 persoane in bar , dar scrie ca sunt doar 4 .

Pss: , daca vrei sa mai facem vre-un film sau ceva sa ma contactezi , sunt dispus .

Edited by TheCreepeR

@,

Nu ai nimerit. Sunt 4 persoane in bar, clienti. Ceilalti 2 sunt barmanul si streaptesa.

Detaliul la care ma refer se remarca dupa secunda 00:08, skinul streaptesei avand ceva ciudat =)) . Uite, am dat si un indiciu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.