Jump to content

Wallpaper for B-Zone by Mr.sNoop.

John F4L
 Share

Recommended Posts

E frumoasa doar ca ...... nu e facuta din imaginatia ta , presupun ca e dupa un tutorial sau te-a ajutat cineva care e mai avansat in photoshop sau in cel mai rau caz asta e rip .

Si poti sa postezi si psd , pe mn cel putin nu ma convingi ca e facuta de tine , e prea mare diferenta din ceea ce faci tu in sectiunea photoshop si wallpaperul asta ....e o diferenta de la cer la pamant .

Si ce ar trebui sa vad eu prin chestia asta care mi-ai postat-o , simplul fapt ca ai luat "wallpaperul tau " , i-ai decupat zona aia cu c4d (cu un magic eraser tool , si apropo marginile trebuiau mai bine finisate ), si l-ai pus cu fundal transparent si l-ai salvat in format png , dar asta nu demonstreaza ca tu ai facut wallpaperul . Stii ce cred eu .... ca tu ai luat wallpaperu asta de undeva si singurul lucru care ai facut la el e sa bagi cateva lumini acolo si un scris . punct .

Ti se pare ca sunt ofticat ?:) U nu stii ce inseamna adevarata oftica crede-ma . Si referitor la "locul meu" .. da am un loc in b-zone , am un post in sectiunea gungame si un post in domeniul de a preveni fraude in SOTW si de a ma asigura ca in sectiunea asta nu posteaza nimeni ripuri .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.