Jump to content

[B-zone TV] - Aventurile lu' Vasile

PW BigDevil ZuZ
 Share

Recommended Posts

Mie chiar mi-a placut. Bravo. Poate e putin cam lung, dar e amuzant.

îmi face plăcere să știu că ți-a plăcut , și , da , știm că e cam lung dar sper că nu e prea lung pentru spectatori.

Nu aveti idee cat de greu este sa faceti un film ca asta.

1.Coloana sonora.

2.Scenariile

3.Edit

Iti dau un sfat pentru viitor .

Cred ca ai observat si in filme . Filmeaza la nivelul oamanilor . Filmeaza de jos .

Si in film cand ai filmat de la sol parca da alt efect ... da ceva mai real :) .

Felicitari !

Nu aveti idee cat de greu este sa faceti un film ca asta.

1.Coloana sonora.

2.Scenariile

3.Edit

Felicitari !

Mare dreptate. Ăstea au 60minute film brut şi din edit scot 10. Plus timpul pentru explicaţii, repetiţii...înca 3ore.

Ca să pară mai de cinema pune widescreen şi Color Corection(în general pe albastru), foloseşte mişcări panoramice, fine.

Ai să vezi pe 01.07.14 despre ce vorbesc. :)>-

Mare dreptate. Ăstea au 60minute film brut şi din edit scot 10. Plus timpul pentru explicaţii, repetiţii...înca 3ore.

Ca să pară mai de cinema pune widescreen şi Color Corection(în general pe albastru), foloseşte mişcări panoramice, fine.

Ai să vezi pe 01.07.14 despre ce vorbesc. :)>-

Pacat ca nu particip la urmatorul COTM .

Imi aduc cateii :)) .

Au raport de pe 01 .

Foarte frumos videoclipul! Cand i-am vazut titlul, m-am gandit la ceva urat. Aceeasi senzatie am avut-o si cand am vazut 11 minute :O

Dar m-am inselat...filmul a iesit bine, foarte bine. Felicitari!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.