Jump to content

Thief - Problema wireless laptop

Recommended Posts

Nume: Thief
Ce problema ai?: Salut, pai am reinstalat windowsul la un laptop compaq PresarioCQ57 si nu mai vede nici o retea wireless, ca am router wifi. Cu cablul de internet bagat merge..

Am instat multe drivere pentru internet si degeaba.. Inainte sa bag windowsul mergea, windows este pe 32 bit. Specificatiile laptop-ului sunt: Intel Celeron dual-core T3500 2.10 GHZ, 3GB RAM, Windows 7 Ultimate. PLaca video scrie ca e de 1308 MB, Mobile INtel 4 Series.. Care stie ce trebuie sa ii fac astept propunerear lui, ofer plus.
O scurta descriere a situatiei: Nu merge wi-fi.
Screenshot: Nu am cu ce.
Alte precizari: Astept ajutor va rog.

Alta problema nu prea stiu ce ar avea, doar daca il duci la un informatician, si sa il reinstaleze windowsul, sau sa incerce sa repare, poate cateva drivere ti-au stricat ceva prin system

LCS Thief -

Salut. Uite ce poti face:

Dai un restart la router. Daca ai router TP-Link cu atat mai bine.

DACA ai router TP-Link, intri pe un web browser, nu conteaza care si scrii 192.168.0.1 (IP.ul standard al routerului)

Iti va aparea un mic panel cu username si parola. username admin si parola admin. default...Asta indiferent de router.

Va trebui sa gasesti in stanga un tab numit Quick Setup. Urmezi pasii si configurezi router. Vezi daca merge netul

DACA nu merge, schimbam IP.ul cu ajutorul routerului:

Gaseste in partea stanga un tab numit Network, Dupa va aparea mai jos LAN.

Selectezi LAN si iti va aparea MAC Addres, IP addres si subnet mask.

Cum IP.ul standard e 192.168.0.1, poti schimba in 192.168.5.1 , 192.168.3.2 etc.

Dai save, routerul se va configura dupa noul IP.

Acum partea usoara:

Intram in Command prompt, scriem ipconfig/release ( lasam ip.ul vechi adica 192.168.0.1)

Dupa scriem ipcofig/renew, asteptam putin si hopa avem IP.ul nou iar IP.ul nou va fi "modelat" dupa IP.ul care l.ai scris atunci in tab.ul LAN

Da un + daca te.am ajutat!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.